Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
To musisz się podwitaminkować :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Puszkowiedziałam, że tak będzie!!! Byłam we wszystkich aptekach w mieście i nigdzie nie ma tych testów ! no co za dziura ! Zastanawiam się nad tą betą, stąd pytanie do Was Moje Drogie - czy na tą betę muszę iść rano i być na czczo, czy mogę sobie pójść o każde godzinie ? wybieram się dziś do Olsztyna z mężem a tam jest całodobowe laboratorium więc może być o nie zahaczyła.
nie ma qiuck view i acon tez nie chcą zamówić a bob niebieski mam w 1 aptece tylko na 15 mozliwychwiedziałam, że tak będzie!!! Byłam we wszystkich aptekach w mieście i nigdzie nie ma tych testów ! no co za dziura ! Zastanawiam się nad tą betą, stąd pytanie do Was Moje Drogie - czy na tą betę muszę iść rano i być na czczo, czy mogę sobie pójść o każde godzinie ? wybieram się dziś do Olsztyna z mężem a tam jest całodobowe laboratorium więc może być o nie zahaczyła.
U nas nie ma nawet salfazinu i nikt nie chce zamówićnie ma qiuck view i acon tez nie chcą zamówić a bob niebieski mam w 1 aptece tylko na 15 mozliwych
Agnieszko może jutro dojdzie. kiedy zapłaciłas?