reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Powodzenia Puszka, podczytuje was troszke ;) ja tez czekam, ale jakos juz nie chce testowac. za bardzo mnie to stresuje. zreszta jakos lepiej znosze to jak widze okres, a nie negatywny test. A juz na becie nigdy nie bylam...

reklama
zadzwoniłam do laboratorium w Olsztynie. można przyjść na badanie o każdej porze. wynik dostane po 3 godz. a jak nie bedzie ludzi to nawet szybciej. mam nadzieje ze wszystko sie wyjaśni. boje się rozczarowania ale nie chce też dłużej zamartwiać się. gorzej będzie jak nie będzie ani ciąży ani @ przez następne dni :( może to jakieś zapalenie przydatków albo co ... (chyba już Wam wspominałam że jestem niezłą histeryczką :p )

Puszka, my tu wszystkie takie histeryczki:) To ta nadzieja w histerię nas wpędza

Takiego sobie smaka rano zrobiłam pisząc o "zielonym makaronie", że właśnie wróciłam ze sklepu z wszystkimi potrzebnymi składnikami i będzie dziś na obiad:)

Sialor
a rano jak robisz to rozumiem nie z pierwszego moczu? Ja w poprzednim cyklu robiłam do południa jeden i popołudniu drugi, to mi się zgadzały tzn miałam najpierw dwa dni negatywy potem kolejno rano-wieczorem-rano pozytyw i na wieczór już negatyw, owulka się zgadzała.
Nie wiem co Ci poradzić, porównaj wyniki testów z innymi objawami i powinno być ok - wiesz, ze testom też nie można ufać 100%.

Puszka powodzenia i czekamy na wieści!!

Agnieszka może jak płaciłaś w nd to z opóźnieniem zaksięgowali i dlatego przesunęła się wysyłka. Czekaj cierpliwie:) jeszcze masz kilka dni w rezerwie:)

witam sie popołudniowo byłam z oliwcia na długim spacerze zachaczyłam o apteke i zakupiłam jeszcze jeden test na potwierdzenie inny oczywiscie niż mam te dwa wiem co nie które moga pomyślec że glupia ale ja teraz czuje sie bardzo dobrze a tym bardziej że wyszły takie piekna gruba ciemna kreska że mam pewnosć ze ciaża rozwija sie i hormon przyrasta

DSC09734.jpg

mogę teraz spokojnie iść do lekarza :)))

reklama
Do góry