reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

witajcie:*
aniulkas właśnie zrób teścik po co masz czekać i się denerwować :)
ja już tylko czekam na @ choć jeszcze 2 dni nadzieji mi pozostaje. lecz w moim przypadku to chyba już wolę mieć okres niż dowiedzieć się najgorszego:-( nigdy nie miałam takiego doła. starania o pierwsze dziecko i takie psikusy wychodzą .:/
czemu kochane to musi Nas spotykać?
mam tyle pacjentek w których jest patologia w rodzinie a już po 3 dziecko porodziły szkoda mi tych dzieci. one maja 3 a my nie możemy nawet jednego mieć ehh niesprawiedliwe.

reklama
Witajcie, ja dzisiaj w pracy więc będę miała więcej czasu na pisanie z Wami chociaż i w pracy dużo spraw do załatwienia.
Agacynda, to dobrze że przynajmniej wiesz już o co chodzi.
Mynia jestem strasznie ciekawa co z tym Twoim cyklem i czy faktycznie Ci się uda trafić na owulację z Twoim lubym, OBY trzymam mocno kciuki i Ci kibicuje:)
Sailor już jakiś mały postęp jest w temp u Ciebie mi dzisiaj wyraźnie skoczyła idę zaraz sprawdzić resztę objawów uzupełnię kalendarz i Wam podeślę.
Sihaya, a u Ciebie temp się bardzo ładnie trzyma:)

Mnie pobolewa dół brzucha troszkę z lewej strony od wczoraj staram się to ignorować ale w duchu mam nadzieję,że to ból owulacyjny :-)

Bzibzioczku tempka troche poszła Ci w górę więc chyba faktycznie owulka była wczesniej :-)
Czarnooka taka to już sprfawiedliwość, że niektórzy mają całą fromade i nie mogą wykarmic zyjąc w biedzie a inny człowiek nie może mieć nawet jednego...:wściekła/y:

Aniulkas nie ma co sie smutkować trzeba mieć nadzieję, to raczej dobry objaw, że już po terminie @
Sailor no poszło mi trochę w górę Obserwacja cyklu - enpr.pl tylko dziwi mnie jedna rzecz, śluz jakiś dziwny na owulkę powinno być białko jajka a ja mam gęsty kleisty i raczej białawy, no i bynajmniej nie rozciagliwy. Wczoraj był lekko rozciągliwy ale też białawy.

Kurczę Bzibzioczku ja mam tak samo wczoraj i poprzedni dzien rozciągliwy białawy ni huhu białka...ale nie przejmuję się tym. W tym cyklu pozytywnym nie miałam śluzu w ogóle a udało się więc to nie wyznacznik. A jak były przytulanki to tez śluz może być zafałszowany...

Cześć piękne :) Agacynda ja pitole, no widzisz jak to jest jak byś poszła odrazu od zaczynania staranek do gina, to może dawno byś już zafasolkowała :( My to mamy przej....

Czarni o której idziesz do gina? Coś ok 14? Ja dzisiaj nie mogłam w ogóle spać, ciągle się budziłam :sorry2: Myślałam, że będe nie wyspana, a o 7 wstałam i oczy jak 5 zł. Poza tym sutki mnie bolą jak cholera i mam taki wku...rw, że skopałam drukarke, bo papier mi się zaciął... Jezusieee ale mam dzień...

reklama
No ja w poprzednim cyklu miałam śluz książkowy, a się i tak nie udało. Teraz mam kompletnie inny cykl niż ostatnio. Ale cieszę sie, że owu powinna być szybciej bo wtedy i @ szybciej a ja 25 maja lecę na sardynię, więc wolałabym dostać @ wcześniej niż w dzień wylotu oczywiście jeśli już wogóle musi być.
Ale znając moje szczęscie pewnie mi @ centralnie na rejs wypadnie.

Do góry