reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Smutno to mi było jeszcze doniedawna, a teraz to mam istny wku..rw, na tych co są w ciąży albo urodziły im się dzieci, tylko tutaj do naszego grona nie mam pretensji :p Wiem ile każdą z was (które mają fasolki w brzuszkach) to kosztowało i, że czuła to samo co ja... Inni ludzie tego nie rozumieją, a nawet myślą sobie" Boże, a jak nigdy nie bedą mieć dzieci? I tak patrzą z politowaniem... i jeszcze Ci napierniczają o sowjej ciąży, chociaż wiedzą co człowieka spotkało... a szkoda słów. Zawsze marzyłam o psie, mój kochany został u rodziców, a może wezme ze schroniska psiaka i sprawie żeby był najaszczęśliwszy na świecie :) Kocham psy i powiem wam, że człowieka mi jest nie szkoda, a każdego zwierzątka tak. W ogóle to nie przepadam za ludzmi. Zawistne istoty.

Czarni jak królik??? Jak on się wabił? Kłapouchy?

reklama
Albo "no kiedy Ty wreszcie się postarasz?".....a mnie kurde aż łzy do oczu się cisną jak takie pytanie słyszę.
No bo przecież nic innego nie robię tylko się staram....

Właśnie już kiedyś z dziewczynami dyskutowałałyśmy na temat tego typu pytań. Mnie jak ktoś zapytał, A wy kiedy? I nawet nie zdążyłam nic pwoedzieć, a ta osoba dalej gadka, - bo wiecie nie można stawiać wszytsko na kariere i wygodne, nie można tego odkładać na później - kuźwa nie znając w ogóle sytuacji -a była to osoba z rodziny mojego męża, a jego siora już w ciąży też wtedy byłai siedziała razem z nami. Ja wtedy tylko odpowiedziałam... No wie Pani ( bo to była jakaś tam ciotka) nie wszystkim to tak łatwo przychodzi... więc zrobiła sie czerowna, coś tam odburknęła i zamknęła się tak, że teraz już ze mna raczej nie rozmawia na żadne tematy i dobrze.. franca jedna

Kropko każda z nas cię rozumie ale widzę że jesteś bojowo nastawiona znam. To ciekawe co z tych nerwów. Wyjdzie ;-) &&&&&&
Mój królik jest mega zabawny moje dziecko robi z nim co chce a jak mnie widzi to spierdziela :-D bo ja go na rękach tarmosze :-D a on chyba tego nie lubi :-D
Nie nie jest klapouchy bo to za długie jest MALUCH ;-)

Ja to się w ogóle chamska i opryskliwa zrobiłam bardziej niż normalne. Nie przebieram w słowach. Wczoraj o 20 wracałam z uczelni i już byłam tak głoda, że musiałam wjechać do maca i zjeść na szybko 2 hamburgery (gryzły mnie po tem wrzuty sumienia, ale to już inna historia) no i obok okienka stał ledwo się trzymający na nogach żul, który kur.. oparł się o szybe i twardo ciśnie, że on na chleb potrzebuje, jak nie wrzasnęłam, że zaraz mu dam tak na bułke, że do końca życia to zapamięta, myślałam, że wyjde i dostanie z piąchy ode mnie normalnie, jeszcze mi szybe zamazał tymi łapskami, degenerat pieprzony!

Kropka Ty szalona babo!! :-) hehehe uspokoj emocje Nerwusie:-) ale pamietam jak opowiadalas o tej kobiecie. Boze jak dobrze ze mnie sie nie pytaja bo nikt nie wie... Uff...

Basia trzymam kciuki za wizyte :-) obys dostala zdjecie zeby nam pokazac :-D hihihi

Ja dzisiaj pierwsza noc z antybiotykiem w ykhm... Normalnke obudzilam sie z mokrymi gaciorami...

reklama
Haha no przypomniało mi się Agacynda chyba coś mówiła, żeby go Kłapouchy nazwać :) Dzięki Basia za fluidki, jakoś tak od Ciebie są najbardziej wartościowe :D Bez obrazy dziewczyny, ale Czarni i Agacynda to od początku ze mną tutaj są i już sporo o sobie wiemy, wiemy jak wyglądamy itp. :D Z czego bardzo się ciesze :)

Do góry