reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ide zapalić na balkon i spadam, łoo jak mi się nie chce. Akurat wróce gdzieś ok 17, to odrazu wskocze na BB, czytać relacje Basiulki od ginka! Basia powiedz mu, żeby dobrze wszytsko sprawdził, dokładnie, bo inaczej to wpierdziel od dziewczyn z BB dostanie, osobiście go znajde :-):-) Lece buziole miłego dnia :)

reklama
U mnie chyba tez czas na papierocha... Jezu jak ja nie lubi sama palic...
Kropka ja mysle ze dziewczyny sie nie obraza :-)

Kropko wierzę w twój test ja byłam tak samo złośliwa opryskliwa i w dupie miałam wszystko i znacz jak sie to skończyło :-D
No dziś ze mną grzanka wizytuje sie na samolociku :-D grzanka jak tam samopoczucie gdzie jesteś kochana??

Agatko pytałas mnie ostatnio co za fryzury szukam a więc chce sie opitolić sie na krótko i. Szukam czegoś fajnego ;-)

jak ja bym bardzo chciała się obciąć na krótko jednak u nie to tylko na łyso by można było żeby jakoś wyglądało bo mam na głowie taką burze loków której tak bardzo nie cierpię

Nie no ja kawe zarzuce dopiero popezne... A no tak Grzana do gina też idzie, a o której? Ja miałam jakieś 1, 5 roku temu fryzurke-boba, fajna była, ale szybko się znudziła i wkurzało mnie czekanie jak włos odrosną, a szczególnie moment ni w pińć ni w du.e, wyglądałam jak pazik już później :-) Aaa Basia pisałaś na styczniówkach, że dziwnie sypiasz i masz dziwne sny, to typowe dla ciąży chyba, bo ja tak miałam, że budziła się w nocy a to siku, a to nie mogłam spać i sny to miałam takie, że hoho typu że moja babcia kupiła krokodylna na działke i dziadek go na smyczy wyprowadzał :szok::-D

Dzięki, Bzibzioczku. Też mnie ten cykl intryguje bo nigdy czegoś takiego nie doświadczyłam:) Tzn raz miałam jakiś taki strasznie długi cykl ale wtedy akurat go nie obserwowałam więc nie wiem jak to było a teraz naprawdę znowu zaczyna mi się pojawiać lekko płodny śluz, szał to to jeszcze nie jest ale wyraźnie zmierza w tym kierunku. I to jest to w tym czasie, w którym byłoby gdybym dostała @ w terminie... Jednak kobiece ciało jest tajemnicze i fascynujące:)
Ja na Twoim miejscu tez bym się przebadała już, bo czekać to może można sobie trzy miesiące i liczyć, że się uda ale nie rok. To jakaś pomyłka... Po co czekać skoro jeśli coś jest nie tak to możne wcześniej temu zaradzić. No ale... może nie będziesz musiała iść bo uda Ci się w tym cyklu :)
Sihaya, ładny wykresik, trzymamy kciuki oby się nie popsuł:)
Kropko, mam to samo. Chyba większość z nas tak ma. A niektóży nie rozumieją tego bólu i uważają, że jesteśmy jakieś dziwne. Ale to trzeba być na czyimś miejscu żeby go zrozumieć :( Moja koleżanka bardzo dobra też rodzi w sierpniu... nie wiem jak to będzie:(

Ja juz ze dwa razy boba mialam. Raz prawie czarnego a raz zarabisty blond... A teraz zapuszczam. Dostalam od mojego A pozwolenie na dlugie wlosy. Proces 3 letni hehe...
Ale u mnie goraco dzisiaj. Szok.

A w ogole to cos mi nie halo ze gin mi powiedzial ze nie bedzie owu a tu caly czas od 3 dni bialko jaja... Zaraz zrobie test LH.

reklama
Wiecie co tak sobie myśle, żeby może w wakacje się spotkać gdzieś nad morzem-oczywiście te dziołszki, które mogą. Basia ma dziecko i zabardzo nie ma go z kim zostawić, to daleko by się nie ruszała. Ja się musze tylko obronic albo i aż :/ Mamy dziołszki z Krakowa, agacynda z wrocka w sumie jest, ktoś tu jeszcze w miare blisko siebie mieszka? Można by się umówić np w jakimś mieście po drodze nad morze i dalej razem już jechać chociażby pociągiem.

Do góry