reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Bzibzioku temperatura się trzyma, ale pytanie czy to od fasolki czy duphastonu:)
Powodzenia u gin:) wyduś wszystkie możliwe badanie, ile się da:)
A śluzem tak się nie przejmuj - Sailor Ty też:) pisałam Wam, że u mnie poprzednie cykl posucha, ten też średni a jak byłam u gin to się okazało, że mnóstwo płodnego śluzu - a ja go w ogóle nie widziałam! nic a nic! nawet odrobinki:)

Reszta: testujcie, przytulajcie się, badajcie, fasolkujcie - niech się dzieje!!!!:)
ok zmykam, bo teść będzie za minute po mnie;) miłego dnia moje ulubione staraczki:*

Wklejam Wam zdjęcie testów owu Dziewczyny... i bądź tu Babo mądra...

Co robicie dzisiaj Dziewczyny na obiad? Ja wstawiłam bulion ze szparagami i będę robić krem... a na drugie kurczaka w panierce z mąki tapiokowej z sezamem ;-)

Załączniki

• zdjecie (2).jpg
    zdjecie (2).jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 39
Ja mam takie same pozytywy jak twój agacyndo :tak:
Pytałam o ten owulacyjny ból bo wszędzie piszą,że kłucie a ja mam ciągnący bardziej.
U mnie ruskie pierogi.

Ja mam takie same pozytywy jak twój agacyndo :tak:
Pytałam o ten owulacyjny ból bo wszędzie piszą,że kłucie a ja mam ciągnący bardziej.
U mnie ruskie pierogi.

Ja też mam ciągnący. pewnie to to:)
No dawajcie pomysły na obiad:) Tylko jakiś fajny wiosenny:)
Znowu mnie w rpacy wkurzają tymi ciążami. Ciągle ciąża... wszyscy w ciaży a szefow ajeszcze mnie pyta czemu jej nie powiedziałam, że dziewczyna kolegi w ciąży... i pyta mnie
- no i jak?
a ja
- no ale co i jak?
-No co o tym myślisz?
- a co mam myśleć?
- no cieszysz się?
- A co to moje, że mam się cieszyć?

Cieszę się jak cholera!!! Kur...

Cieszę się jak cholera

Ja też miałam podobne pozytywny tzn. dwa dni temu, tą testową kreskę miałam o podobnym natężeniu, a wczoraj była znacznie ciemniejsza.

U mnie na obiad dzisiaj sałatka z łososiem i żółtym serem, DUUUUUżo zielonej i kolorowej sałaty, pomidorki koktajlowe, oliwki zielony ogórek, czerwona cebulka, kawałki łososia i tarty parmezan, polane sosikiem jeszcze nie wiem jakim i stostowane pieczywko. Chcieliśmy coś lekkiego zjeść

Ostatnia edycja:
reklama
Mynia nie stresuj się. Przyjdzie i kolej na Ciebie ;-) głowa do góry !:-)

Jejku jak ja dawno leczo nie jadłam... Chyba jak jeszcze mieszkałam w Zielonej Górze... czyli jakoś 12 lat temu... :|

Mówisz Mynia, że wiosennie... Hmm... Szparagi, młode ziemniaki i jajko sadzone ;-)
Albo młoda kapustka duszona z młodą marchewką i karkówką...
Albo pieczone ziemniaki i do tego serek wiejski z czosnkiem, boczkiem i szczypiorkiem...

Do góry