reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ojej, ojej Agacynda ale mi narobiłaś ochoty na te wiosenne jedzonka...

A jak się polędwiczki udały ostatnio??
 
reklama
Mynia nie stresuj się. Przyjdzie i kolej na Ciebie ;-) głowa do góry !:-)

Jejku jak ja dawno leczo nie jadłam... Chyba jak jeszcze mieszkałam w Zielonej Górze... czyli jakoś 12 lat temu... :|

Mówisz Mynia, że wiosennie... Hmm... Szparagi, młode ziemniaki i jajko sadzone ;-)
Albo młoda kapustka duszona z młodą marchewką i karkówką...
Albo pieczone ziemniaki i do tego serek wiejski z czosnkiem, boczkiem i szczypiorkiem...

Bo już nawet pomijając to, że ja chce i mnie z zasady ten temat denerwuje to strasznie infantylnie ta moja szefowa gada...
Kapusty nie lubię ale pierwsza propozycja... mmmmm chyba będzie dziś moim obiadkiem :) a nabrałam teraz ochoty na młode ziemniaczki z koperkiem i do tego kefirek.........
 
No właśnie też bym kefirek do pierwszej propozycji piła ;-)

Bzibziok polędwiczki rewelacja, ale inaczej je troszkę zrobiłam, bo nie rozbijałam ich tylko całe kawałki zawinęłam w szynkę parmeńską i na wierzch mozarellę położyłam :-) oczywiście mięsko natarłam czosnkiem. I do tego młode ziemniaki i marchewka na ciepło :-D mniam.
 
No w sumie to wszystko jedno ale mi się podobało połączenie polędwiczki z szynką parmeńską...mniam.
A smażyłaś, czy upiekłaś?
 
Delikatnie podsmażyłam, żeby było jeszcze różowe w środku... :-) ale wyszło super soczyste mięsko.
 
Basia spokojnie, jeszcze troszkę ;-)

A ja już spakowana, krem przyszykowany do podróży i jadę do mojego A !!
 
reklama
znowu zacznie się wieczorem:)
a jutro rano będę musiała nadrabiać. Bo idę dzisiaj na 19:00 do teatru, także wieczorem z Wami nie pogadam
 
Ostatnia edycja:
Do góry