reklama
Mynia_82
Fanka BB :)
Mynia nie stresuj się. Przyjdzie i kolej na Ciebie ;-) głowa do góry !:-)
Jejku jak ja dawno leczo nie jadłam... Chyba jak jeszcze mieszkałam w Zielonej Górze... czyli jakoś 12 lat temu... :|
Mówisz Mynia, że wiosennie... Hmm... Szparagi, młode ziemniaki i jajko sadzone ;-)
Albo młoda kapustka duszona z młodą marchewką i karkówką...
Albo pieczone ziemniaki i do tego serek wiejski z czosnkiem, boczkiem i szczypiorkiem...
Bo już nawet pomijając to, że ja chce i mnie z zasady ten temat denerwuje to strasznie infantylnie ta moja szefowa gada...
Kapusty nie lubię ale pierwsza propozycja... mmmmm chyba będzie dziś moim obiadkiem
A
agacynda
Gość
No właśnie też bym kefirek do pierwszej propozycji piła ;-)
Bzibziok polędwiczki rewelacja, ale inaczej je troszkę zrobiłam, bo nie rozbijałam ich tylko całe kawałki zawinęłam w szynkę parmeńską i na wierzch mozarellę położyłam :-) oczywiście mięsko natarłam czosnkiem. I do tego młode ziemniaki i marchewka na ciepło
mniam.
Bzibziok polędwiczki rewelacja, ale inaczej je troszkę zrobiłam, bo nie rozbijałam ich tylko całe kawałki zawinęłam w szynkę parmeńską i na wierzch mozarellę położyłam :-) oczywiście mięsko natarłam czosnkiem. I do tego młode ziemniaki i marchewka na ciepło

A
agacynda
Gość
Delikatnie podsmażyłam, żeby było jeszcze różowe w środku... :-) ale wyszło super soczyste mięsko.
Czarni
matka wariatka :D
jeju dopiero 14.... oszaleje przysięgam oszaleje 

A
agacynda
Gość
Basia spokojnie, jeszcze troszkę ;-)
A ja już spakowana, krem przyszykowany do podróży i jadę do mojego A !!
A ja już spakowana, krem przyszykowany do podróży i jadę do mojego A !!
Czarni
matka wariatka :D
cisza przed burząjejku jaka tu dzisiaj cisza i spokój....
reklama