reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
nadrabiam was po troszku dzisiejszy dzien :) Ależ sie głodna zrobiłam jak czytałam o waszych obiadkach,uhhhhhh teraz bym zjadła wszystko, moj obiad był o 15wiec juz czas na kolacje :eek:
Też czekam na wiesci z wizyt grzanki i czarni, ja na swoją jeszcze sie nie umowiłam bo moj gin do dzis na urlopie. dopiero w poniedzialek zadzwonie i podejrzewam ze jesli go nie było to wizyta pewie mi przypadnie za ok 2 tygodnie albo i pozniej.
Torszke mi dizs jakos smutno :zawstydzona/y: Mąż poszedł do pracy na nocke, nie mma czym sie zająć, obdzwoniłam kogo sie da ale nic nie pomogło, jak dobrze ze Wy tu jestescie kobietki, mam wrazenei ze nei jestem sama :happy2:

No właśnie mi tez się podoba tyle opcji można zaznaczyć. Szkoda,ze tak mało wykresów jest jeszcze w galerii i,że nie można dodac miniaturki tu na forum

Cześć Piękne:*
ja właśnie po robotce troszkę padnięta. brzuch mi zaraz rozsadzi z tego bólu. coś jest nie tak od tygodnia mnie boli a zawsze przed okresem 1 góra 2 dni daje o sobie znać że się @ zbliża :(
ja również czekam na wiadomości od Czarni i Grzanki :)

zmarnowałam pare jajek zeby wreszcie usmazyc jedno piekne calutkie z calutkim żółtkiem na srodku :-D No to juz po kolacji,wiecej nie moge jesc bo od zawsze tak mam ze jak jem po 19 to ciezko mi bardzo pozniej na zołądku i ciezko spac :eek:
Cos tu cicho.........

reklama
Do góry