reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
no więc kochane moje
mieszkam od dnia dzsiiejszego u Roberta :)
wizyta była prywatna dlatego też tak szybko sie udało .....
rozmawialismy o mojej jednej nerce o pracy , gdy powiedzialam ginekologowi ze chodzilam od poczatku ciazy 4 km do pracy 12h pracowalam i 4km powrotu do pokoju to miał minę taką jak by zobaczył garbatego aniołka....
jak by nie dowierzał,
wypisał zaświadczenie pogadaliśmy zrobił usg mamy na ten moment 5mm
usg wlkeje ale pózniej zrobie zdjecie ze zdjęcia ponieważ mąż śpi przed noską....
a i wizyte mialam na wczesniej przełożoną, ogólnie jak bym chciała zwolnienie to on bez problemu je wypisze, jajniki mam ok i wygląda w środku wszystko również na ok :)

to chociaż Grzanko ty masz dobre wiesci bo ja tego powiedziec nie moge jestem tak zła że nawet nie chce mi sie pisac takiego czegos to ja w życiu nie widziałąm :(

Patrycja to super wieści ;-) ogromnie się cieszę z Twojego 5 mm szczęścia :-) a w oddali teraz leci Adele i chyba się rozpłaczę dodatkowo ;-) cudownie!

Super Grzanka!! Ale ci fajnie ze juz masz tą wizyte za sobą i wiesz z wszytko dobrze :-)
ja dopiero w poniedziałek zadzwonie sie umawiać prywatnie.

reklama
Do góry