reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ale jestem dziś panięta a mam jeszcze tyle do zrobienia... jeszcze pranie, sprzątanie, obiad na jutro bo rodzice przyjeżdżają i oprócz tego manicury, pedicury i inne debilacje... bo w sobotę nie znajdę na to czasu. Jutro dentysta, praca, odebranie kluczy...
Kupiłam dziś dla S. kubek z Euro 2012 :)
Jajniki bolą, test owulacyjny robiłam, kreska testowa delikatnie jaśniejsza od kontrolnej, zobaczymy jutro :)
Czarni, wiesz że takie trzymanie nas w niepewności strasznie nadwyrężą nasze nerwy?:-)

reklama
no wiecie początek jest wiec trzymajmy kciuki i módlmy się o zdrowie :)
oczywiście mam bardzo wielkie optymistyczne podejscie do fasoleczki :)

Ostatnia edycja:
Patryś strasznie się cieszę, że wszystko dobrze.Naprawdę. przejmuję się jak swoją ciążą :-) u Ciebie i u Basi.

Jak było mi gorąco na dworze, tak teraz umieram z zimna :( a w domu 23,2 stopnie, sutki mnie bardzo bolą kurde, lewy bardziej od prawego, ja pitole mam nadzieje,że to nie od solary... teraz mam obsesje na punkcje nowotworu jakoś.... usg dopiero w czerwcu i to w końcówce.

Jakoś palą mnie te sutki też, patrze na nie, dotykam i nic nie zauważyłam :( Kużwa tego jeszcze brakowało żebym sobie chorobe wkręciła :(

reklama
Do góry