reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Anuszkowo
Andzia 19
Matyjasowa
Nenete
rozab
Crazy Girl
Wesoła kobietka
pati_pati
Groszek
Moni-ka
czarni
goko
Grzanka
Ineska7
Puszka
Aniulkas
Alg
Czarnooka
lipiec sierpien
Sihaya
lanjaa
Kropka
bliżej końca lipca- cały sierpień
Agaga82
ewitka 27
Agacynda
- jak najbardziej
Pyscek
Bzibzio
k- lipiec i sierpień i 2 połowa czerwca
Agus_86
Sailor_moon
Kinga85
Mynia
wstępnie lipiec, sierpień
Anke24
Zonqa
lipiec, sierpień
królewnazmarcepana
julka05091985
agacia84
agnieszka116
Margotka86
Mgiełka2008
Karola_2907- lipiec, sierpień

reklama
No to super jest nas już 8:):-D
Anuszkowo
Andzia 19
Matyjasowa
Nenete
rozab
Crazy Girl
Wesoła kobietka
pati_pati
Groszek
Moni-ka
czarni
goko
Grzanka
Ineska7
Puszka
Aniulkas
Alg
Czarnooka
lipiec sierpien
Sihaya lipiec, sierpień
lanjaa
Kropka
bliżej końca lipca- cały sierpień
Agaga82
ewitka 27
Agacynda
- jak najbardziej
Pyscek
Bzibzio
k- lipiec i sierpień i 2 połowa czerwca
Agus_86
Sailor_moon
Kinga85
Mynia
wstępnie lipiec, sierpień
Anke24
Zonqa
lipiec, sierpień
królewnazmarcepana
julka05091985
agacia84
agnieszka116
Margotka86
Mgiełka2008
Karola_2907- lipiec, sierpień

No to mamy coraz to większe szanse:) Sailor jakoś namówimy:)jak będzie sprawiała problemy to po nią pojadę:)

Co do wina, to my się jeszcze takiego rocznika jak 90' nie dorobiliśmy, to są raczej wina na naszą kieszeń, najlepszy rocznik to chyba koło 2001 jaki mamy. Ostatnio jedno takie otworzyliśmy na rocznicę ślubu moich rodziców.
Tylko niestety póki co nie mamy piwnicy i mój mąż upycha wina po szafeczkach, półkach i regałach:)Ale kiedyś doczekają się swojej prawdziwej piwniczki z pięknymi dębowymi półkami.

Hejo :) Apropo;s win to też mam ich mnóstwo Mam wyrąbany stojak w kuchni, mój mąż często bywa we Francji i co wyjazd to butelka. Ja tylko wytrwane albo i pół wytrwane pije głownie francuskie byle nie Beaujoliais (bożole, bo to jest takie świeżo robione i mi nie smakuje)

Pisze właśnie projekt wniosku o dofinansowanie i szlag mnie zaraz trafi. Cyce to dzisiaj chcą mi się urwać :eek: Jezu aż tak to nie miałam jeszcze... co jest mam nadzieje, że to nie brak jakiegos hormonu, albo inne zaburzenia.

Sailor po poronieniu bardzo często grzybica atakuje kobiety, ja miałam taką, że chyba z 1,5 tyg mnie trzymała

Jezuniu a ja win nie lubię chyba że swojskie bardzo słodkie walce w dekielek ha ha :-D
Ja to jedynie piwko albo kolorowy drink calpirynia a znaczy wypije sobie za jakieś półtora roku jak nie dalej
Ja dziewczyny dostaje świra z tymi lekarzami gr...

hej dziewczynki !
czarni sadze ,że powinnaś isc do innego ginekologa, bo bez usg nie da sie ocenić czy ciaża rozwija sie ok..niby jak on ocenić ma wiek ciąży czy inne parametry...jakiś słabo zaangażowany lekarz..aż wkurzyłam się bo tak sie nie robi:wściekła/y:
a mnie po bromku jakoś ostatnio mdli ale dopiero jak jestem b. głodna:tak: mi się okres powoli kończy wiec chyba musze kupić LH testy , jak myslicie warto???

Hejo :) Apropo;s win to też mam ich mnóstwo Mam wyrąbany stojak w kuchni, mój mąż często bywa we Francji i co wyjazd to butelka. Ja tylko wytrwane albo i pół wytrwane pije głownie francuskie byle nie Beaujoliais (bożole, bo to jest takie świeżo robione i mi nie smakuje)

Pisze właśnie projekt wniosku o dofinansowanie i szlag mnie zaraz trafi. Cyce to dzisiaj chcą mi się urwać :eek: Jezu aż tak to nie miałam jeszcze... co jest mam nadzieje, że to nie brak jakiegos hormonu, albo inne zaburzenia.

Sailor po poronieniu bardzo często grzybica atakuje kobiety, ja miałam taką, że chyba z 1,5 tyg mnie trzymała

Ja też tylko wytrawne ale wolę te z nowego świata, chile, argentyna, RPA, australia. Chociaż francuskie też już nie raz bardzo dobre piłam. Ogólnie bardzo mi smakują te w których czuć nutkę owoców casiliero del diablo, albo riddle creek...mmm

reklama
Czesc dziewczyny,
u mnie nadal @ jezu jak ona się ciągnie, mąż dziś przyjeżdża, a ja z córcią do dentysty na 9tą, mam nadzieje że za tydzień jak przyjedzie to będzie najlepszy wekend na zrobienie dzidziusia
hehe czy któraś testuje? gdzie lista? ja sie w spotkaniową nie wpisuje mąż na kursie zadko przyjedzie , ja sama z Oliwią i praca nie mam kiedy

Do góry