reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

kropka- trzymam kciuki :-)
My wrócilismy z urlopu..jutro znów do tej durnej pracy...6dni do dni płodnych licze na to, że w najbliższym czasie się uda zafasolkować :)

reklama
w tamtej ciąży też miałam w sumie takiego bladziocha no może lepszego ciut, ale po terminie a nie 5 dni przed @ :eek: wiecie co żeby się nie okazało że dostane okres :/ Wczoraj w nocy bardzo kuł mnie jajnik jakby mi ktos igłe wbijał, aaa co jeszcze kochaliśmy się w samą owulke i jajo się uwolniło z godzine po stosunku jeśli dobrze myśle więc na chłopczyka.....

teraz mąż lezie, wiec dupa jade jutro po te acony to 10 tki wiec powinno być lepiej, a czarni mokro Ci? mnie tak, ale brzucvh już mnie na małpe nie boli, bolał delikatnie jakoś 2 dni temu ale przestał.... mykam do łózia, bo chłop mnie zlinczuje

Kropka jak patrzę na ten test bez powiększania to coś widzę, ale z powiększeniem już nic. czekam na poranny Twój mocz i test hahahahah powodzenia Kochanie

Jezus Maria ! Chwile czlowiek z mezem poszedl film ogladac a tu takie rewelacje !!! Kropko Gratulacje !!!
Ja na tym pierwszym zdjeciu widze 2 bez problemu, na tym drugim troche gorzej.
Koniecznie rano rob jeszcze jeden!
O a teraz moj P. patrzy ze sie do monitora szczerze i pyta co mi tak wesolo :)

Kurczaki ale fajnie ! :-)

z rana nie sikne, bo nie wytrzymam trzymać moczu aż do apteki, z drugim sikiem sikne, na druki teście tak samo widać, z tą różnica, że kreska pojawiła się odrazu, a ztamty nie wiem, bo na początku nic nie było, a jak wróciłam do łązienki to już było :/ Nie no ja raczej nie wyolbrzymiam, obiektywnie patrze na ten 2 test i widze kreche słaba bo słaba ale jest chyba że to reakcja chemiczna

reklama
Do góry