reklama
Czarni
matka wariatka :D
najlepiej zrób zjecie bez lampy i przyciemnij tak moze być lepiej 
w tamtej ciąży też miałam w sumie takiego bladziocha no może lepszego ciut, ale po terminie a nie 5 dni przed @
wiecie co żeby się nie okazało że dostane okres :/ Wczoraj w nocy bardzo kuł mnie jajnik jakby mi ktos igłe wbijał, aaa co jeszcze kochaliśmy się w samą owulke i jajo się uwolniło z godzine po stosunku jeśli dobrze myśle więc na chłopczyka.....

teraz mąż lezie, wiec dupa jade jutro po te acony to 10 tki wiec powinno być lepiej, a czarni mokro Ci? mnie tak, ale brzucvh już mnie na małpe nie boli, bolał delikatnie jakoś 2 dni temu ale przestał.... mykam do łózia, bo chłop mnie zlinczuje
A
agacynda
Gość
Kropka jak patrzę na ten test bez powiększania to coś widzę, ale z powiększeniem już nic. czekam na poranny Twój mocz i test hahahahah powodzenia Kochanie
Czarni
oj mokro było i jest ale terraz tp może być zasługa infekcji z Oliw miałam to samo....
ALG
Fanka BB :)
Jezus Maria ! Chwile czlowiek z mezem poszedl film ogladac a tu takie rewelacje !!! Kropko Gratulacje !!!
Ja na tym pierwszym zdjeciu widze 2 bez problemu, na tym drugim troche gorzej.
Koniecznie rano rob jeszcze jeden!
O a teraz moj P. patrzy ze sie do monitora szczerze i pyta co mi tak wesolo
Kurczaki ale fajnie ! :-)
Ja na tym pierwszym zdjeciu widze 2 bez problemu, na tym drugim troche gorzej.
Koniecznie rano rob jeszcze jeden!
O a teraz moj P. patrzy ze sie do monitora szczerze i pyta co mi tak wesolo
Kurczaki ale fajnie ! :-)
z rana nie sikne, bo nie wytrzymam trzymać moczu aż do apteki, z drugim sikiem sikne, na druki teście tak samo widać, z tą różnica, że kreska pojawiła się odrazu, a ztamty nie wiem, bo na początku nic nie było, a jak wróciłam do łązienki to już było :/ Nie no ja raczej nie wyolbrzymiam, obiektywnie patrze na ten 2 test i widze kreche słaba bo słaba ale jest chyba że to reakcja chemiczna
reklama
Czarni
Reakcji nie ma tak szybko kropko wierzę w te testy one nie kłamią tak tak ja 2 mogą skłamac ale trzeci ni chu chu ;-)