reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Faktycznie Sailor ten Twój wykres wygląda podejrzanie. Ale przecież to zdecydowanie za wcześnie jeszcze na @, więc może po prostu to jakieś chwilowe zaburzenie.

reklama
Syneczki: nie u każdego to działa, niektórzy musza liczyć na własnie obserwacje taką, moja ciotka starała sie o drugiego syna dwa lata, bez wspomagaczy bo wszystko było ok, ałe własnie tak jak ty, codziennie przez tydzien i nie wychodziło, widocznie miałaś szczeście :)

sailor: własnie na tym ovufriend troche kiepsko bo to wszystko samo CI sie zmienia jak cos wpiszesz, ja wole na enpr, ale na ovu tez wpisuje z ciekawości
tam mozna w sumie więcej objawów zaznaczać
no i mam jeszcze program w telefonie i tam tez mi inaczej liczy ;d więc to wszystko z przymrużeniem oka
a co do Twojej temperatury, to zobacz sobie mój poprzedni cykl na enpr haha :D to dopiero masakra
ja w sumie od początku cyklu byłam chora, ale nie miałam gorączki ani nic i w miare normalnie ta temperatura wygląda :) moze jesteś osłabiona i dlatego

Nie wiem co myśleć ale wydaje mi się,że może owulki nie było bo ta choroba wypadła akurat na czas kiedy miał rosnąć pęcherzyk. Poza tym dalej mam kaszel i chrypkę na płucach nic nie ma ale trochę mnie męczy. Piję syropek domowej roboty. Smutno mi ale chyba muszę to przyjąć do wiadomości,że owulki nie było i mieć nadzieję,że @ szybko będzie.:tak:

Sailor: moze Ci sie tylko wydaje :) a tu będzie bach i fasolka sie pokaze ;d

a zobaczcie na moj wykres, czy to mozliwe ze temp w dni płodne jest niższa?

hej kochaniutkie :)
U mnie dzisiaj szaro i deszczowo a mimo tego mam dobry humor co dziwne bo ja taki chodzący barometr jestem
kurcze jajnik boli juz 3 dzień
może boleć kilka dni przed owu? bo do owu jeszcze 6 dni

królewno na moje oko to u ciebie owulka dopiero będzię :tak:
Agnieszko mnie jajnik boli dopiero po i to nie zawsze...

no ja tez mysle ze będzie, najprawdopodobniej jutro, albo jeszcze moze być w czwartek lub dzis
bo mi test wyszedł w niedziele, potem w poniedziałek grubsza od kontrolnej dwa razy czy by wypadało jakoś jutro chyba
zobacze co lekarz zobaczy na usg ;d
a Ty jak masz owulke ? ile po teście pozytywnym?

ja ide na chwile do sklepu, będe za troche :)

Ja myślę Sailor, że teraz to trzeba poczekać na rozwój wypadków bo ciężko stwierdzić po tym wykresie co tak na prawdę zaszło. I czy była owulacja, zresztą czasami wykresy ewidentnie wskazują, że była a mogła nie dojść do skutku. Jak się okaże, że masz fasolkę, to będzie oznaczało że była:)

reklama
Do góry