reklama
K
krolewnazmarcepana
Gość
Syneczki: nie u każdego to działa, niektórzy musza liczyć na własnie obserwacje taką, moja ciotka starała sie o drugiego syna dwa lata, bez wspomagaczy bo wszystko było ok, ałe własnie tak jak ty, codziennie przez tydzien i nie wychodziło, widocznie miałaś szczeście 
sailor: własnie na tym ovufriend troche kiepsko bo to wszystko samo CI sie zmienia jak cos wpiszesz, ja wole na enpr, ale na ovu tez wpisuje z ciekawości
tam mozna w sumie więcej objawów zaznaczać
no i mam jeszcze program w telefonie i tam tez mi inaczej liczy ;d więc to wszystko z przymrużeniem oka
a co do Twojej temperatury, to zobacz sobie mój poprzedni cykl na enpr haha
to dopiero masakra
ja w sumie od początku cyklu byłam chora, ale nie miałam gorączki ani nic i w miare normalnie ta temperatura wygląda
moze jesteś osłabiona i dlatego
sailor: własnie na tym ovufriend troche kiepsko bo to wszystko samo CI sie zmienia jak cos wpiszesz, ja wole na enpr, ale na ovu tez wpisuje z ciekawości
tam mozna w sumie więcej objawów zaznaczać
no i mam jeszcze program w telefonie i tam tez mi inaczej liczy ;d więc to wszystko z przymrużeniem oka
a co do Twojej temperatury, to zobacz sobie mój poprzedni cykl na enpr haha
ja w sumie od początku cyklu byłam chora, ale nie miałam gorączki ani nic i w miare normalnie ta temperatura wygląda
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Nie wiem co myśleć ale wydaje mi się,że może owulki nie było bo ta choroba wypadła akurat na czas kiedy miał rosnąć pęcherzyk. Poza tym dalej mam kaszel i chrypkę na płucach nic nie ma ale trochę mnie męczy. Piję syropek domowej roboty. Smutno mi ale chyba muszę to przyjąć do wiadomości,że owulki nie było i mieć nadzieję,że @ szybko będzie.

K
krolewnazmarcepana
Gość
Sailor: moze Ci sie tylko wydaje
a tu będzie bach i fasolka sie pokaze ;d
a zobaczcie na moj wykres, czy to mozliwe ze temp w dni płodne jest niższa?
a zobaczcie na moj wykres, czy to mozliwe ze temp w dni płodne jest niższa?
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
hej kochaniutkie 
U mnie dzisiaj szaro i deszczowo a mimo tego mam dobry humor co dziwne bo ja taki chodzący barometr jestem
kurcze jajnik boli juz 3 dzień
może boleć kilka dni przed owu? bo do owu jeszcze 6 dni
U mnie dzisiaj szaro i deszczowo a mimo tego mam dobry humor co dziwne bo ja taki chodzący barometr jestem
kurcze jajnik boli juz 3 dzień
może boleć kilka dni przed owu? bo do owu jeszcze 6 dni
Sailor_Moon
królewno na moje oko to u ciebie owulka dopiero będzię 
Agnieszko mnie jajnik boli dopiero po i to nie zawsze...

K
krolewnazmarcepana
Gość
królewno na moje oko to u ciebie owulka dopiero będzię
no ja tez mysle ze będzie, najprawdopodobniej jutro, albo jeszcze moze być w czwartek lub dzis
bo mi test wyszedł w niedziele, potem w poniedziałek grubsza od kontrolnej dwa razy czy by wypadało jakoś jutro chyba
zobacze co lekarz zobaczy na usg ;d
a Ty jak masz owulke ? ile po teście pozytywnym?
ja ide na chwile do sklepu, będe za troche
Sailor_Moon
krolewno przez tą chorobę to teraz nie mam pojęcia...siknęłam na owulacyjny krecha bladziocha czyli negatyw 100%
Ja myślę Sailor, że teraz to trzeba poczekać na rozwój wypadków bo ciężko stwierdzić po tym wykresie co tak na prawdę zaszło. I czy była owulacja, zresztą czasami wykresy ewidentnie wskazują, że była a mogła nie dojść do skutku. Jak się okaże, że masz fasolkę, to będzie oznaczało że była
reklama
Sailor_Moon
Bzibzioczku wtedy nie da się zafałszować
moja ciocia zaszła 2 razy przy płaskim wykresie