reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Qwa jeszcze mnie odłączylo ja nie widziałam u siebie brązowych ale kremowe i przezroczyste jak w owu to tak zadzwoń do lekarza i mu powiedz o swoich obawach może za niski progesteron masz on ci coś na pewno zaradzi

Patrycja nie wiem co Ci doradzić.... Ty wiesz co czujesz, ja to pewnie bym odrazu do gina zadzwoniła... Może Ty też zadzwoń, wiesz czasami tak jest, że troche się plami co miesiąc w terminie @, moja szwagierka tak miała, była u lekarza i to z szyjki było jak jej to wytłumaczył, to znaczy że organizm myśli, że czas na @ i tak miała do 3 miesiąca.

Agacynda ja głeboko wierze, że do nas niebawem dołączysz :)

Przesyłam fluidki wszystkim &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ze mnie to sie dzisiaj leje jak na owulke :szok: co chwile sprawdzam czy to nie okres. Grzanka Czarni ma raje przy niedomodze progesteronowej faktycznie się brudzi, a to jest niedobre.... Dlatego ja ide jak tylko gin powie kiedy na oznaczenie progesteronu, lepiej brać lutke albo dupka w razie coś. Wole zrobić badanie, bo nie chce brać "w razie czego"

Dziewczyny ja tu chyba z wami zostane, kurde jakoś tak nie przyzwyczajona jestem do innych wątków... Zerkam na stczniówki i mimo, że tam jest dużo dziewczyn z moich okolic, to jakoś tam tak ozięble jest. Chyba częściej będe u was i was dopingować i wspierać. Kurdeeee naprawde życzę wam z całego serca fasolinek przeogromniastych.

Gin pewnie jeszcze chce sprawdzić we wtorek jaka to ciąża czy mnoga czy pojedyncza, no to w sumie też bym chiałą wiedzieć :szok:

No ja pitole mam kołek w gardle po tym żyganku i teraz czuje takie napięcie w brzuchu.

Basia a odczuwasz coś związanego z brzuchem? Mnie przez to że mam gazy wypchało tłuszcz na wierzch :/ :p

Suwak idealnie określa mój wiek ciąży jeszcze na usg się dowiem. No to teraz po wszytskich wyliczeniach mój dzidziol, został poczęty 4 maja w piątek rano :p w sensie, że włąściwie został poczęty w sobote, bo ciągu 24 h od stosunku dohodzi do zapłodnienia.

Ja dziewczyny pije kawe rano lure rozpuszczalną, a po południu Ricore i wszytsko z bardzo dużą ilością mleka. Dopytam jeszcze gina co i jak

reklama
Ze mnie to sie dzisiaj leje jak na owulke :szok: co chwile sprawdzam czy to nie okres. Grzanka Czarni ma raje przy niedomodze progesteronowej faktycznie się brudzi, a to jest niedobre.... Dlatego ja ide jak tylko gin powie kiedy na oznaczenie progesteronu, lepiej brać lutke albo dupka w razie coś. Wole zrobić badanie, bo nie chce brać "w razie czego"

Dziewczyny ja tu chyba z wami zostane, kurde jakoś tak nie przyzwyczajona jestem do innych wątków... Zerkam na stczniówki i mimo, że tam jest dużo dziewczyn z moich okolic, to jakoś tam tak ozięble jest. Chyba częściej będe u was i was dopingować i wspierać. Kurdeeee naprawde życzę wam z całego serca fasolinek przeogromniastych.

Gin pewnie jeszcze chce sprawdzić we wtorek jaka to ciąża czy mnoga czy pojedyncza, no to w sumie też bym chiałą wiedzieć :szok:

No ja pitole mam kołek w gardle po tym żyganku i teraz czuje takie napięcie w brzuchu.

Basia a odczuwasz coś związanego z brzuchem? Mnie przez to że mam gazy wypchało tłuszcz na wierzch :/ :p

to jeszcze będzie za wcześnie chyba żeby sprawdzić czy ciąża mnoga :))

Do góry