reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Żeby tylko do 12 tygodnia jakoś zleciało Jezusiu... Nie ma opcji musi być dobrze :) Mój dzidziol jest silny :)

Czarni jedna po drugiej będzie jęczeć na porodówce :)

Kto teraz testuje?

dziewczyny to jakiś koszmar, kurde wczoraj wzięłam ostatnie clo a dziś mnie jajniki naparzają i śłuz się pojawił ciągnący , zaraz mnie chyba szlak trafi a mąż dopiero w piątek będzie! K...rwa Mać

MOje Kochanie dzisiaj pojechało do warszawy, więc obiadek mam samotny. Na szczęście już koniec pracy, jeszcze na pocztę muszę skoczyć i zasłużony odpoczynek.

A moje Slonce dzisiaj bedzie u mnie okolo 19 i robie na kolacje pieczonego pstraga w sosie smietanowo kurkowym bo udalo mi sie dostac w delikatesie mrozone kurki a taka mam ochote !! :-)

Ahh wreszcie znalazlam kupca na swoje auto i bede mogla spelnic swoje marzenie i kupic ukochane BMW!!!

reklama
eh.. mi tez się marzy BMW najlepiej czarne,albo nowy volswagen polo, a na razie jeżdżę zdezelowanym lanosem,ale jak tylko skończymy remont odkładamy pieniążki na nowe auto:-)

Ineska odezwij się kochana my się tutaj martwimy

Ostatnia edycja:
Do góry