reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Wiecie co... chyba wpadam w depresje...
Zawsze wszyscy mówią, że jest ze mnie taki pogodny wesoły człowiek, wszędzie mnie pełno itd. ale ostatnio cos ze mna nie tak... nie usmiecham sie, nie zagaduje nikogo, w ogole sie prawie nie odzywam...
Moja kolezanka pytala mnie czy cos sie stalo, nawet moj szef pytał sie "Pani Aniu, co się dzieje, ze Pani taka smutna..."
Nie wiem co sie dzieje ze... mam naprawde dobre zycie, cudownego meza, bardzo fajna prace ktora lubie, wlasne mieszkanie, kochajacych rodzicow ... a w duszy taki smutek mnie zżera ze aż mi lzy w oczach stają... jak zazwyczaj trajkocze jak katarynka to nawet ust mi sie nie chce otwierac...
Dzis koleznka powiedziala do mnie "Powiedz do mnie choc jedno zdanie, bo zaraz oszaleje przez to ze sie w ogole nie odzywasz"...
Chyba musze poszukać jakiejs pomocy...

Może to kwestia tego, że masz niby wszystko ale nie dzidzi i to Cię tak trapi... wiem o czym mówisz bo mam tak samo... teraz to mnie też dopada i nawet z domu mi się nie chce wyjść... ni nic zrobić :(

Mamy wszystko ale do pełni szczęścia potrzeba dzidzi, która dopełni to wszystko :)

Będzie dobrze... trzeba po prostu trochę dłużej poczekać niż nasze koleżanki ale nam się tez uda zobaczysz :)

mam nadzieje że teraz każda po kolei będzie czerwona na liście a najlepie wszystkie na raz :))

dziewczyny czy szyjkę trzeba badać codziennie o tej samej porze dnia ? czy można o której się chce

Ostatnia edycja:
Cześć kochane:)
W końcu mam chwilę, żeby Was nadrobić, poczytać i popisać troszkę:)
Ja dziś drugi dzień pracki:) więc trochę mi się czas na siedzenia na forum skurczył;) ale dam radę i w miarę możliwości będę zaglądać oczywiście:)
Myniu - w pracy w porządku; zostałam mile przyjęta, mam już swoich pacjentów, ale wszystko na spokojnie się dzieje. Załoga też zapowiada się fajnie - w zasadzie dziewczyny w moim wieku lub tylko kilka lat starsze więc jest wesoło:) A mali pacjenci od niemowlaków po podstawówkę:)

Kropeczko
z taką betką to teraz nawet na dolegliwości żołądkowe nie masz co narzekać, tylko cieszyć się, że są:) Czekamy na relację z pierwszej wizyty u gin.

Syneczki
- gratuluję córeczki:) nie ma to jak mieć dwóch starszych braci:]

Agacynda
nic się nie martw dołączysz do swojej ekipy i Ty:) jak i my wszystkie - mam nadzieję:)

Czarnooka
-mi się ostatnio @ spóźniła 4 dni bez powodu, pierwszy raz w życiu... więc czekaj cierpliwie - albo @ nie przyjdzie w ogóle (&&&&&&), albo spóźni się ot tak, bez wyraźnej przyczyny...

reklama
ALG mnie dziś wszystkie w pracy pytały czy mam już dziecko, bo obrączka na palcu jest, to męża mam a co z dzidzią? więc za każdym razem z uśmiechem trzeba była odpowiadać, że nie...
głowa a do góry, nam tez się uda... tylko nie można się poddawać i załamywać bo to naszym staraniom nie sprzyja; trzeba myśleć pozytywnie a wszystko się ułoży po naszej myśli:)

...ale się cisza zrobiła... jak makiem zasiał:(

Ostatnia edycja:
Do góry