reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
A wiecie co jest najlepsze, ze śluzu mam bardzo mało. Wczoraj myślałam ze @ przyszła bo zaczęłam brudzić ale przez noc nic się nie rozkręciło więc test zrobiłam.

Jakby któraś chciała oeparol wiesiołek to chętnie oddam, wyślę pocztą (nie chce kasy), bo zużyłam tylko jeden listek a teraz już niepotrzebny. To bym musiała i tak wyrzucić za jakiś czas.

Grzanka ja slyszalam kiedys ze na poranne mdlosci dziala szklanka wody z cytryna w lozku na spokojnie przed wstaniem.

Lanja gratulacje hip hip hurra, teraz tylko zdrówka i spokoju
Grzanka przykre że tak ci źle, może pomyśl o zwolnieniu?
Mi w pracy doszły nowe obowiązki,
wczoraj zastanawiałam się czy kupić testy owu i stwerdziłam że szkoda mi kasy co miesiąc wydaje na testy owu ciążowe, wizyte u gina a mamy teraz większe wydatki , poza tym mąż będzie w piątek do niedzieli jak wtedy się nie uda to trudno nic na to nie poradzę

reklama
Omawiałam mój wykres z nauczycielem npru mówiłam mu,że byłam chora dalej mam kaszel i nawet katar troche wrócił powiedział,że mój wykres cały wykres należałby zaznaczyc jako zakłócony bo objawy jakie dalej mam mogą świadczyć o osłabieniu tzn ta niska temp...i tak naprawde nie wiadomo czy owulka była bo mogła być ehhh

Do góry