reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Inezka, ale kazałaś na siebie czekac..uff najważniejsze że wszystko dobrze :):)
Lanja gratulacje!!!!:):)
Ważka witaj!

ja swojej temperatury nie pojmuję...az nie chce mi sie pisac..skacze jak chce..chyba nic z tego..
cycki zaczęły bolec jak w każdym cyklu po owu (a przynajmniej ja tak myślę) ..szyjka się zamknęła, jajniki kłują co jakiś czas. ja chce żeby się udało nooo!!!!

Witajcie:)
Ineska dobrze, że wróciłaś i wszystko jest OK:)
Ja już po obiadku teraz robię na jutro krem ze szparagów i młodą kapustkę...aż mi ślinka leci to będzie pierwszy taki letnio-wiosenny obiadek:)
SIhaya, bo ja to taka zadziorna trochę jestem i bardzo bezpośrednia;-)

ja to mysle ze do konca wakacji to juz wszystkie bedziemy czekać na rosnące brzuszki :) Teraz na liscie terminy @ są na maj i czerwiec,wszystkie ostro wzieły się do roboty to juz co jak co ale fasolki bedą kiełkować :)

Aguśja ja na mierzeniu temp. wogóle sie nie znam ale jak wcześniej pisałaś ze z mężem tuliliście się codziennie to sobie pomyślałam ze teraz to pewnie sie Wam już uda. Ja w tym cyklu też codziennie i sie udało własnie dopiero, bo jak co drugi dzien było czy inaczej to nie szło :)

reklama
Mniam mniam, szparagi:)
Chciałam Wam pokazać swój cykl ale nie mogę go skopiować na forum. Podpowiecie mi który link trzeba skopiować i gdzie?

Do góry