reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

kropeczko mamy ciężarną koleżankę w pracy biust nie boli zzawsze tylko czasami i do toalety chodzi regularnie 3 razy dziennie a to już 4 miesiąc:-D

reklama
Kropeczko, dzięki za kciukasy:)
U mnie dziś temperatura niższa ale pewnie po alkoholu. Gorsze jest to, że w ogóle mam temperaturę niską. Mierzyłam godzinę temu miałam 36,1 a przed chwilą 35,9 i jakoś słabo się czuję strasznie... mam nadzieję, że ten spadek to tylkol przez alko a nie przez to, że owu nie było :( No ale cóż... żadne moje martwienie się i tak tu nic nie pomoże, będzie co ma być...
Bzibzioku mi co lato wychodza na nosie trzy piegi, ogólnie nie mam piegowatej cery :) Ale żeby pieprzyk tak wyskoczył i zniknął... :) hihi
Kropko w twoim skanie rozśmieszył mnie opis normy dla kobiety zdrowej, znaczy, że w ciąży jest niezdrowa? :-)

Troszkę bolą, najbardziej przy dotyku. Próbowałam nawet sobie przypomnieć czy zawsze tak miałam przed @. Ale brzuszek też mnie boli :(

Dzwoniłam do labolatorium podali wynik 228,4 czyli gitara!!!!!!!! Dzwoniłam do gina, powiedział, że zajebiście, trovche kręcił nosem, że nie jutro nna wizyte, a we wtorek. Teraz mam wyrzuty sumienia.. aaa i lutke mam brać 2x1 pod jezyk, a mam w domu wiec ok. Teraz musze jechać po wynik ale to jeszcze

reklama
Do góry