reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
dziękuje bardzo za odpowiedź:*
co do kosztów to sie nastawiłam, ze bedą spore. chodze do ginki prywatnie i wiem, że za wszystko trzeba zapłacic...eh... a powiedz mi kochana skąd Ty wiedziałaś, że akurat to masz pzebadac?? tak sie dopytuje bo przez najbliższe 2 tygodnie nie dam rady isc do lekarza. ona przyjmuje tylko w srody a ja akurat pracuje:(

a ja kurcze codziennie mam tak, że nie mogę się doczekać następnego dnia, żeby sprawdzić czy temp spadnie, czy nie...

a ja kurcze codziennie mam tak, że nie mogę się doczekać następnego dnia, żeby sprawdzić czy temp spadnie, czy nie...
To ja mam tak samo, tylko, że ja się nie mogę doczekać żeby sprawdzić czy temperatura wzrośnie, czy nie :-D
Jajnik znowu mnie nie boli więc może moje przeczucia że dostanę @ albo nie, nie były słuszne :-D:-D:-D

jeszcze się nie szykuję, mam termin @ dopiero na 23-24 maja. Więc jeszcze o tym nie myślałam mam jeszcze masę czasu, zobaczymy co się będzie działo z temperaturą

mynia Ty to dziś dajesz popalic:-D mnie dalej boli brzusio. mogłaby ta @ już przyjechac
bzibioczku to będę trzymac &&& żeby terz Tobie się udało. musi się udac bo zastój się nam zrobi:-D

To ja mam tak samo, tylko, że ja się nie mogę doczekać żeby sprawdzić czy temperatura wzrośnie, czy nie :-D
Jajnik znowu mnie nie boli więc może moje przeczucia że dostanę @ albo nie, nie były słuszne :-D:-D:-D

No ja się zawsze boję że spadnie, więc sprawdzam, czy nie spadnie...

No ja się zawsze boję że spadnie, więc sprawdzam, czy nie spadnie...
A ja mam nadzieję, że wzrośnie, więc sprawdzam czy wzrośnie ;-)

jeszcze się nie szykuję, mam termin @ dopiero na 23-24 maja. Więc jeszcze o tym nie myślałam mam jeszcze masę czasu, zobaczymy co się będzie działo z temperaturą
A tu przeczytałam, że się jeszcze nie szyJkujesz :)

reklama
Do góry