reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myślę Bzibzioczku,że warto bo to małe przeszkody, a skutecznie utrudniają zajście...a za prolaktyne i progesteron góra 60 zl zapłacisz a to się zdarza czesto

reklama
Ta mój pierwszy był na tyle bezczelny,że powiedział mi iż zdrowo wyglądam...ręce mi opadły. Drugi zaś powiedział prawdę,że bez podstawy nie może wypisać i jkabym mogła to żeby zrobiła na własną rękę. Przemyslałam, poczytałam i zrobiłam.

Mi najpierw powiedzieli, że podstawy do skierowania badania są po roku nie udanych starań. A teraz jak poszłam i powiedziałam, że to 8 miesiąc starań to inny gin, powiedział żebyśmy poszli do kliniki niepłodności i najpierw przebadali męża, a że u mnie na usg wszystko jest książkowo, więc nie ma podstaw do wykonywania badań.

Beznadziejni są Ci lekarze...mogliby wprost powiedzieć proszę Panią nie należą się badnia jeśli Pani może proszę zrobić to i to...:wściekła/y:

reklama
Do góry