reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Odebrałam wyniki niby w normie się mieszczą ale...nie wiem czy stosunek ft3 i ft4 jest poprawny czy ktos może wie jak % ma to wygladać?

reklama
Hej dziewczyny

dziś zaliczyłam kolejną rozmowę o prace:-D Tak gadałyście o tym zimnie że i mnie dopadło. Ręce mam zimne jak lód a o nogach nie wspomnę.

Dziś cisza jak nigdy- działania pełną parą pewnie:-p Idę zrobić sobie wielki kubek ciepłej malinowej herbatki.

Ważka witaj

jeśli widać bladą kreche to super i na zapas się nie stresuj bo tym bardziej możesz za szkodzić maleństwu niż pomóc. Pozytywne nastawienie to połowa sukcesu. I po cichutku gratuluję. Na kiedy masz termin @??

Ważka no to wygląda na to że dzidzia jest i pozostaję się tylko cieszyć

W poniedziałek poleć na betkę jak nic się do tej pory nie pojawi i się ciesz że się udało:tak:

A jak się boisz że sytuacja się powtórzy to może bierz luteinę a po weekendzie udaj się do swojego lekarza

Ostatnia edycja:
martwię się bo niestety jak już pisałam w poprzednim cyklu miałam bardzo wczesne poronienie. stąd te schizy bo raczej z natury nie jestem panikarą. jutro chcę zrobić betkę ale też zastanawiam się nad progesteronem bo nigdy nie badałam sobie, a w końcu wiadomo jak kończy się jego niski poziom w ciąży.

Ważka spokojnie nie stresuj się

Dziewczyny jak wrócą to dopytaj się jak to jest z tą luteiną wiem że ją się bierze też na podtrzymanie i jeszcze coś jest więc się ich podpytaj bo ja się na tym nie znam.

I spokojnie będzie dobrze

reklama
Do góry