reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Widzę, ze popuściłyście wodze fantazji:-D. No zobaczymy wolę tego nie planować, fajniejsze są spontaniczne akcje. A owulacja powinna być na Sardyni. Mam nadzieję, że mi się nic nie poprzesuwa, bo z lotami i dłuższymi podróżami to u mnie różnie bywa i mój organizm różne rzeczy kombinuje.
A moja siostra, która ma 15 lat, pewnie będzie za nami jak cień chodzić, bo zostaniemy na ostatnie 3 dni tylko we trójkę, więc może nic nie wyjść, ani ze świecy w parku, ani seksu na plaży...ech trochę się obawiam, że się minę z owulacją.

Cześć wiedze ze dobry humor u Was :)
ja siedze sama w pracy i nie mam do kogo ust otworzyc pisze sms od czasu do czasu do mezusia ale on ciezko pracuje wiec odpisac nie może :(
wczoraj popsuł mi się nastrój jak dowiedziałam się jak nazwali dziecko ktore sie rudzilo u meża w rodzinie ... tak samo jak my mielismy nazwac nasza kruszynke :( nic gorszego nie moglo byc :(...
dostałam wczoraj ten mikrokop owulacyjny... expresowa wysyłka.. piewsze obserwacje zrobione... widziałam same plami czyli jeszcze dni niepłodne... chyba o ile dobrze odczytuje..zapisuje i bede co dzien obserwowac bysmy mogli działać :)
Piękna pogoda w Warszawie.
Mąż się nakręca na dzidziusia, wybrał reczniczek kocyk dla maluszka ...

Mgielko zalezy na jaki wydatek Was w tej kopercie stac. Moj A swojemu siostrzencowi dal 500 zl a nie jest chrzestnym, z kolej chrzestny tego chlopca dal 250 zl...

U mnie dzisiaj tez piekna pogoda... I moj A konczy prace o 13 dzisiaj a nie o 20!! :-) jupi trzeba cos kreatywnego porobic.

A ja dzisiaj pierwszy raz od hohhoho ide do kosmetyczki i planuje zrobic tipsy bo mi sie pazury tak lamia ze dlugich nie moge ponosic. I moj A mi zaplacil za wizyte, kochany facet.

Bzibziok faktycznie wyobrazanie sobie Ciebie (chociaz nie wiem jak wygladasz) lezaca na plazy w pozie swiecy to dosyc smieszny obraz :-)

Mynia, nie znajdzie sobie raczej sardyńczyka, bo ma jakiegoś warszawiaka:)

Agacynda, kto by nie był i jak by nie wyglądał, to świeca z gołą pupą na plaży wygląda śmiesznie:)

U mnie dzisiaj tez piekna pogoda... I moj A konczy prace o 13 dzisiaj a nie o 20!! :-) jupi trzeba cos kreatywnego porobic.

A ja dzisiaj pierwszy raz od hohhoho ide do kosmetyczki i planuje zrobic tipsy bo mi sie pazury tak lamia ze dlugich nie moge ponosic. I moj A mi zaplacil za wizyte, kochany facet.

Bzibziok faktycznie wyobrazanie sobie Ciebie (chociaz nie wiem jak wygladasz) lezaca na plazy w pozie swiecy to dosyc smieszny obraz :-)
Agacynda tylko jak sobie wyobrażasz to nie zapomnij, że Bzibziok jest bez majtek i owinięta kocem albo ręcznikiem :)

reklama
Do góry