reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Wróciłam od dentysty, ząbek wreszcie zakończony:) Miesiąc to zajęło i duzo cierpienia i komplikacji po drodze ale już mogę znowu szeroko się uśmiechać, a bardzo to lubię:)

Królewno
na moje oko też skok temperatury był 10 dc i mogłaś mieć owu między 8 a 11 dc.
Sailorka z tym mierzeniem pod kołdrą i nie pod kołdrą to właśnie te moje 3 niższe temperatury były wtedy kiedy budziłam się bardzo zziębnięta. Wprawdzie pod kołdro ale miałam w mieszkaniu bardzo zimno - jakieś 14-15 stopni i ciało miałam lodowate. mi się wydaje, że to może mieś wpływ na temp.

reklama
Wróciłam ze spacerku. Synuś bawialnie na dworzu ma w żaby :-D

Mynia, dzięki że potwierdzasz moją interpretacje wykresu. Ja się tego uczę tu od Was z BB bo sama póki co nie prowadzę tak dokładnych badań siebie.

Gratuluje pięknego uśmiechu :-)

domikcw dzięki wielkie. Jakoś się trzymam. Czekam na @ niech już przychodzi. Bo dalej na tą obserwacje zobaczymy czy jest nadzieja na dziecko :(.

anke nie ma za co. ja u Ciebie i tak widzę w tym wszystkim pozytywny aspekt. masz już dzieciątko (wywnioskowałam tak z suwaczka) i trzymam kciuki,żeby następne dzieciątko też się pojawiło, ale jeśli się tak kochana nie stanie to masz już swój największy skarb. najcudowniejszy na świecie, i było Ci go dane miec. popatrz na te kobiety co są chore tak jak Ty i nie mają ani jednego. idź z uśmiechem przez tą chorobę. masz o co walczyc. o mały cud:tak: i skoro jedno urodziłaś to i urodzisz następne. trzymaj się:*

mynia jak to dobrze, że jesteś już po tych katorgach z dentystą. nawet nie wiem kiedy czas tak przeleciał, a Ty mówisz, że już miesiąc z zębem walczysz, szok:szok: a robiłas test?? bo widzę, że dalej @ Cię nie odwiedziła
mnie też z resztą:(

Anke nasz jesteś i tyle :)
Domiku ja nie robiłam bo u mnie jakieś poplątanie wyszło. Brałam luteinę do 10 dni po zakończeniu powinnam dostać @ - a raczej nie powinnam :)
Poza tym tak myślę, że jakbym nie dostała to zrobię test za tydzień może bo wtedy będzie już 16-17 dzień wyższych temperatur a nigdy tylu nie miałam więc... Ale pewnie i tak @ szybciej przyjdzie...
A u Ciebie Domiku który dzień cyklu?

Witajcie:)
Ja tyle co wróciłam z pracy i się załamałam.. ścięli nam bez przed kuchennym oknem:( a tak pachniało od niego i trochę nas przysłaniał i cień dawał... ehh.. a teraz czuję się jakbym kuchnie na chodniku miała haha... na szczęście od strony osiedla a nie ulicy więc dużo ludzi nie chodzi... ale mnie tym zasmucili.. taki piękny bez... (wszystko przez ten monitoring, który ostatnio montowali).

Poza tym u mnie już 13dc. Mokrości się zaczynają ale i tak o białku pewnie nie mam co marzyć;)
W tym cyklu żadnych większych wyliczeń, stawiamy na spontaniczność:) choć temp mierzyłam dziś już trzeci dzień;) - póki co nadal na poziomie 36,3 więc czekam na skok:]

... a na braku bzu najbardziej ucierpi w sumie kicia - bo po bzie właśnie wspinał się do niej brunet na randki;) i skończą się teraz kocie amory;)

poczytam Was wieczorem bo za chwilę idziemy oglądać potencjalne mieszkanko do kupna...;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry