reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sailor napewno zdam relacje jesli dojdzie co do czego.

Mynia no to fajnie ze nie jestem sama ktora stara sie o dzidziola bez narzeczenstwa. Ja myslalam ze Ty juz zareczona... :-)

Aj tam Agacynda, my już o ślubie gadamy a pierścionka nie mam:) No ale może on ma jakieś inne obyczaje ten mój Afrykańczyk:) Tzn wiem na pewno, że wie, że trzeba się oświadczyć z pierścionkiem ale może on uważa, że później jakoś... no śmieszny jest:) Ale przecież i bez pierścionka go kocham:)
Ja tam wychodzę z założenia, że dzidziol dzidziolem a ślub ślubem :) Jak jesteśmy dla siebie to i tak będziemy razem:) Czy dzidziol będzie po ślubie czy przed. A jak ma się coś popsuć to i dzidzia po ślubie nie pomoże.

Ostatnia edycja:
Jestem dokladnie tego samego zdania Myniu co Ty.
My te duzo o slubie rozmawiamy. O tym czego bysmy chcieli itp itd. Zobaczymy jak sie z tym pierscionkiem rozwinie.

Ja raz na jakiś czas wchodzę w necie, a jak nie w necie to chodzę sobie po sklepach i sprawdzam co mi się podoba. :-)

booooosz ale ja głupia... hehee

Grzankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:) ...baby :) Tylko my możemy być takie śmieszne :)
Ja bym nie chciała drogiego pierścionka, mi się podobają takie skromniutkie. Ale obrączki już nawet z S oglądaliśmy:) Powinien pooglądać ze mną pierścionki a nie od obrączek zaczyna :)

reklama
czy słyszałyście dziewuszki,żeby te testy ciążowe co daja wyniki 6 dniowej ciąży u kogoś się sprawdziły?? Czy to tylko ściema?? dzisiaj sobie zrobiłam ,ale jedna kreska:confused:

Do góry