agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
dobra dziewczynki ja lece ide się do męża przytulić i trochę sie zdrzemnąć bo usnę taka zmęczona po tej szkole jestem
zajrzę wieczorem
zajrzę wieczorem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hihiSailor super sie mieszka. Juz ponad tydzien :-) jestem wniebowzieta ze budze sie codziennie obok mojego mezczyzny. Cos mam przeczucie ze sie oswiadczyny szykuja bo moj A dzisiaj do mnie powiedzial ze on nie bedzie mi kupowac drogiego pierscionka tak jak wczesniej chcial bo stwierdzil ze w zyciu dostane od Niego tyyyle bizuterii ze nie ma sensu wykosztowywac sie na pierscionekhihi
Od około 2 tygodni mam mega mdłości, od rana do wieczora i w ciagu dnia i wieczorem staram sie zasnąć na sile zeby tego nie odczuwac :-( i tak ciesze sie ze nie żygam bo tego to juz był chyba nie przeżyła. Przez te mdłości i ciąganie schudłam w ostatnich dniach 3-4kg, teraz waże 41 kg! A mówią ze ciąza to taki wspaniały czas. A ja jak nie walcze z żołądkem i mdłościami to rycze, a jak nie rycze t osiedze przed tv cały dzien. Nie moge nawet wychodzic za bardzo przez to zwolnienie
Poza tym byłam w piątek u gina. Nie mowił ze dobrze, nie mówił ze źle, profilaktycznie zabronił seksu, kazał brać luteine do 20 tygodnia (ble),wypisał jakies witaminy i kazał zgłosić sie po zwolnienie w tygodniu. mówił ze narazie mam nie pracować. Ja zgłupieje w domu !!! A w pracy pomyslą ze naciągam :-( A ja chciałam na troszke chociaz juz do pracy, do ludzi :-(cześć Dziewczynki! Ja się melduję ze żyje,jesli to mozna nazwać zyciemOd około 2 tygodni mam mega mdłości, od rana do wieczora i w ciagu dnia i wieczorem staram sie zasnąć na sile zeby tego nie odczuwac :-( i tak ciesze sie ze nie żygam bo tego to juz był chyba nie przeżyła. Przez te mdłości i ciąganie schudłam w ostatnich dniach 3-4kg, teraz waże 41 kg! A mówią ze ciąza to taki wspaniały czas. A ja jak nie walcze z żołądkem i mdłościami to rycze, a jak nie rycze t osiedze przed tv cały dzien. Nie moge nawet wychodzic za bardzo przez to zwolnienie
Poza tym byłam w piątek u gina. Nie mowił ze dobrze, nie mówił ze źle, profilaktycznie zabronił seksu, kazał brać luteine do 20 tygodnia (ble),wypisał jakies witaminy i kazał zgłosić sie po zwolnienie w tygodniu. mówił ze narazie mam nie pracować. Ja zgłupieje w domu !!! A w pracy pomyslą ze naciągam :-( A ja chciałam na troszke chociaz juz do pracy, do ludzi :-(
albo bananów.
Strasznie to maluśkie, a serce już pracuje, nawet zmierzył mu puls
Dzięki za rade na mdłości, po herbatke imbirową albo imbir pojde jutro, a na banany juz nie moge patrzec, mdli na samą myśl
Mam nadzieje ze gorzej juz nie będzie! :-(
do zaparzonej herbaty lub może byc wrzatek z cytryna