reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

witajcie
zmierzyłam sobie dziś tempkę tak z ciekawości i o zgrozo 36,65 buuubuu zawsze już pod koniec cyklu mam około 37 czyli ta moja tempka to zwalona że hej jakieś anomalie
zastanawiam się kiedy zatestować , normalnie powinnam dopiero za tydzien ehhh
ale wieciie co? mam przeczucie że sie nie udało,przestałam cokolwiek czuć

reklama
cześć kochane:)
ja tylko na sekundkę bo jadę do pracy na 8. Wpadłam tylko dopisać tempkę- dziś znów mnie powaliła... 36,9! Obserwacja cyklu - enpr.pl mam nadzieję, że to nie na chorobę haha.... kurcze,dobrze, że ta praca jest to nie będę myśleć i się nakręcać bardziej.
Myniu powodzenia z testowankiem!:)
Resztę odpiszę Wam po pracy,
miłego dnia!!:)

witajcie
zmierzyłam sobie dziś tempkę tak z ciekawości i o zgrozo 36,65 buuubuu zawsze już pod koniec cyklu mam około 37 czyli ta moja tempka to zwalona że hej jakieś anomalie
zastanawiam się kiedy zatestować , normalnie powinnam dopiero za tydzien ehhh
ale wieciie co? mam przeczucie że sie nie udało,przestałam cokolwiek czuć

mgiełka a czemu Ty straciłaś fasolke?? bierzesz coś na podtrzymanie ewentualnej ciąży??

Hej dziewczyny

u mnie zbliża się @- nastrój wiadomo jaki, dodatkowo mąż ma też gorszy okres i wszystko jest źle. Chciałabym starań i pracy a tu dupa blada. I człowiekowi przez to źle na duszy. Boże dziewczyny jak ja pragnę drugiego dzieciaczka a tu nijak nie idzie w dobrą stronę. Nie smęcę Wam....

Trzymam mocno kciuki za podejrzane oby się zaczerwieniły.

Puszka................@ 06.05.2012(4)
Aniulkas ..............@ 9.05.2012
Pyscek .................@ 24.05.2012
Agus_86................@ 25.05.2012 (3)
co z tymi dziewczynkami czy ktoś wie?
do królewny: straciłam fasolkę bo czasem się tak zdarza, tak stwierdziło dwóch lekarzy, właśnie nic o niskim progeteronie mi nie wiadomo, ale chciałabym jak najszybciej wiedziec że jestem w ciąży żeby brać luteinę lekarz powiedział ze nie zaszkodzi
oj chyba susza u mnie
kurde na 99% sie nie udało ehhh jakie to życie podłe

Puszka................@ 06.05.2012(4)
Aniulkas ..............@ 9.05.2012
Pyscek .................@ 24.05.2012
Agus_86................@ 25.05.2012 (3)
co z tymi dziewczynkami czy ktoś wie?
do królewny: straciłam fasolkę bo czasem się tak zdarza, tak stwierdziło dwóch lekarzy, właśnie nic o niskim progeteronie mi nie wiadomo, ale chciałabym jak najszybciej wiedziec że jestem w ciąży żeby brać luteinę lekarz powiedział ze nie zaszkodzi
oj chyba susza u mnie
kurde na 99% sie nie udało ehhh jakie to życie podłe

no własnie mi lekarz mówił ze jak bedą II to od razu luteine brac, bo nie zaszkodzi a moze pomóc :p

a z dziewczynami to nie wiadomo ;/
Agus kiedyś pisała chyba ze musi troche mniej o tym myslec, z tego co mi sie kojarzy to robiła test i negatyw
a dwie pierwsze dziewczyny to ohohoho i jeszcze dłużej chyba nie były tu..

Cześć, dziewoje:)
U mnie tempka nadal trzyma się powyżej podstawowej. Zimno mi dziś strasznie i niewyspana jestem ale to przez ten wczorajszy maraton... Ja normalnie śpiochem nie jestem, wręcz przeciwnie, ale dziś w drodze do pracy kimnęłam sobie w autobusie, a jadę tylko 15 minut więc to jest wyczyn zasnąć w tak krótkiej podróży...

Cześć, dziewoje:)
U mnie tempka nadal trzyma się powyżej podstawowej. Zimno mi dziś strasznie i niewyspana jestem ale to przez ten wczorajszy maraton... Ja normalnie śpiochem nie jestem, wręcz przeciwnie, ale dziś w drodze do pracy kimnęłam sobie w autobusie, a jadę tylko 15 minut więc to jest wyczyn zasnąć w tak krótkiej podróży...

Mynia Ty to masz zwariowany ten cykl ;d ja bym juz dawno luteiną wywoływała okres ;d;d

a u mnie dziwnie bo wczoraj dostałam okres i tempka jeszcze sie utrzymywała mimo tego powyżej podstawowej ;O a dzis juz niska :p dziwne to wszystko :p
jutro zaczynam clo i mam nadzieje ze bedzie cos z tego :p

reklama
witam
ale dzisiaj sie wyspałam dopiero przed chwilą wstałam i zaraz włączyłam kompa żeby sprawdzić czy Mynia testowała, a tu widzę że nie

mi dzisiaj tempka minimalnie w dół, pobolewa mnie lekko brzuch ale to nie ciągły ból jejku chyba schizuje i na silę szukam objawów

Do góry