reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Figiel właśnie wskoczył do osłonki doniczki, do której siłą rzeczy troszkę ziemi się wydostało. Może raczej siłą Figla bo regularnie rozkopuje ziemie w tym kwiatku. No i wyskoczył z tej osłonki kompletnie czarny, kota własnego nie poznałam:)

reklama
Wiecie różne mieszkania wynajmowałam ale nie spotkałam się jeszcze z takimi wymaganiami jak malowanie przed opuszczeniem :/ dobrze że przynajmniej podłogi wymieniać nie musisz bo przecież chodząc też trochę zużywasz i odświeżyć by można...:/ a tak na serio to remonty polecam-większość dzieci moich znajomych zmajstrowana jest przy okazji remontu, nasze z resztą też ;-)ja nie wiem co oni do tych farb dodają...:rofl2: a kociaka zazdroszczę!!! uwielbiam koty :))) niestety mój mąż nie bardzo..:/ ale za to mamy pieska-kundelek, podrzutek-przygarnięty 2 lata temu

Ostatnia edycja:
Kurcze Pianka... tylko mój S. w Szwecji i my jeszcze jakiś czas na odległość:) Ale w sierpniu w ramach odpoczynku po remoncie wybieram się do niego. Miał on przyjechać ale... kurcze, należą mi się przecież wakacje:) Niech no się jeszcze przelecę samolotem, nie? Bo w ciąży na początku nie powinno się :) Więc potem on będzie przylatywał do mnie :)

Sihaya:) Mój też zgrzeczniał po kastracji :) ale czasem mu jeszcze odwala. Kwiat jednak jest zbyt kuszący, żeby go jakieś tam hormony zatrzymały :)

Ostatnia edycja:
mynia ty to masz teksty
hahah mąż to samo do mnie że mam sobie lodu powkładać plastrem zakleić i jajeczko ma czekać d czwartku na jego zwartą i gotową armie haha

Myniu, ja to bym nie powiedziała, że moja jest grzeczna hehe raczej śpi między jednym szaleństwem a drugim hehe...

Mgiełka Ty słuchaj męża, bo dobrze Ci radzi;)

Pianka a ja z kolei jestem bardziej z psiar niż kociar:) Ale do mnie przybłąkał się kotek :) Widać to one wybierają nie my :) hihi Miałam przed nim pieska, był ze mną 16 lat, też kundelek. Najkochańszy pies na świecie. Do dziś często o nim myślę, wspominam i płaczę...
Mgiełka, bo taka prawda. Czekaj na męża i koniec:)dwóch dni zaciśnięta nie wytrzymasz? :)
Sailor, kąpać to on średnio... ale wiecie co:) Wygląda jakby z kopalni wyszedł, śmiać mi się chce. Oczywiście słynna mina pod tytułem "to nie ja" A ziemią to go pewnie ktoś złośliwie wysmarował :)

reklama
W sumie my pewnie ze trzy lata będziemy mieli remont, bo przecież nie wszysto od razu będziemy mieć :) Więc nam na 3 dzieci starczy... i w sumie więcej nie chcę :)
A dziś śniły mi się bliźniaki :) Chłopiec i dziewczynka. Takie słodkie mulatki z kręconymi włoskami. Chłopiec miał takie słodkie, grubaśne pultyny :) I moja mam całowała je co chwilka. Byliśmy z S i z dziećmi w domu u moich rodziców:)

Do góry