reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

A dziewczyny powiedzcie mi ... bo wczesniej nie miałam dzieci i nie miałam takiego podejscia jak teraz... czy załużmy jestem juz po owulacji czy warto czy w owgole jbyłby sens bym poszła na usg...czy było by widac czy jest jajeczko czy sie zagnieżdza, czy poczekac do terminu @?? Czy było by wiadac czy jest przed owulacja czy już po ...moze głupie pytanie ale proszę powiedzcie...

Aniulkas przed owulką widać na USG jak rosną pęcherzyki i ile mm mają. Po owulce widać czy jajeczko pękło i widać ciałko żółte.

reklama
Witam wszystkie dziewczyny :-) chciałam dołączyć do grona staraczek :happy2: Mam już jedną pociechę i od jakiegoś czasu myślimy o rodzeństwie dla niej a że samym myśleniem zbyt dużo się nie zdziała czas podjąć starania ;-)Nigdy wcześniej nie korzystałam z forum także trochę się miotam ale w najbliższym czasie szykuje się u mnie więcej czasu wolnego więc będzie czas na wdrożenie się. Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie:happy:

Mam na imię Joanna, w zeszłym roku w lipcu urodziłam córeczkę także za kilka tygodni czeka nas wielkie wydarzenie - roczek naszego skarba. W sierpniu miną 3 lata od naszego ślubu i dołączam się do grona żon wojskowych;-)mieszkamy nad morzem - z tego co widzę to chyba nie ma tu zbyt wielu dziewczyn z tego rejonu

Przed ciążą zawsze uważałam że mam jeszcze tyle do zrobienia przed urodzeniem dziecka, nigdy nie było dobrego czasu na starania bo zawsze coś wydawało się ważniejsze aż w końcu któregoś dnia obudziłam się z tak potężną chęcią by mieć maluszka że nagle wszystko mogło poczekać a najważniejsze było mieć dzieciątko i tak po 4 m-cach poczęła się maleńka:happy2:

reklama
Witam nowe dziewczyny w naszym starającym się gronie:)

Myniu nie wiem skąd ten wisielczy humor wczoraj... może przez hormony?? jestem w trakcie około-owulacyjnych dni i może to przez to?? dziś już na szczęście o niebo lepiej! nawet słońce za oknem się pokazało:)
W pracy tradycyjnie kociołek - i tak pewnie będzie już do końca wakacji, bo dzieci mają wolne więc mogą chodzić na rehab zamiast do szkoły...

Widzę, że coś małpy się nam posypały. Niedobrze:/ Ale może w następnym miesiącu posypie się lawina II:) w końcu równowaga musi być:]

Ja jutro idę do gin. Po pierwsze ustalić czy duphaston pomógł i czy nadal mam go brać. Po drugie podejrzeć pęcherzyk - czy jest/czy pękł/etc. akurat będzie u mnie 16dc. A po trzecie zastanowić się co dalej, bo przecież niby wszystko ok a fasolinki brak - czyżby widmo badania drożności nadciągało??
Tak więc jutro na 15ą, prosto po pracy pędzę na wizytę.

Do góry