• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Mam nadzieję że i tobie i Nam się uda :)
Moja szwageirka wpadła będąc panna a wystarszył im jeden wyjazd sywestrowy :/ na poczatku zazdrościłam, ale nie chciałabym miec dziecka nie majac nawet 19 lat...

No i powiedzcie jak to jest? Że jedni sie starają latami mimo, że nie ma żadnych przeciwskazań a inni rach ciach i baby gotowe. Ja mam nadzieję, że na urlopie uda mi się odpocząć i zafasolkować :) Chociaż pewnie się mi cykl przestawi ale już sobie postanowiłam, że na wakacjach nie będzie mierzenia tempki :)

No i powiedzcie jak to jest? Że jedni sie starają latami mimo, że nie ma żadnych przeciwskazań a inni rach ciach i baby gotowe. Ja mam nadzieję, że na urlopie uda mi się odpocząć i zafasolkować :) Chociaż pewnie się mi cykl przestawi ale już sobie postanowiłam, że na wakacjach nie będzie mierzenia tempki :)

Życze również tego Tobie i Sobie. :)
A odnośnie moje szwagierki to dopiero po 3 latach wzieli ślub, Teściowa płakała lamentowała ze młoda babcią bedzie a teraz przeszczęśliwa :) I czeka na naszego szkraba

Życze również tego Tobie i Sobie. :)
A odnośnie moje szwagierki to dopiero po 3 latach wzieli ślub, Teściowa płakała lamentowała ze młoda babcią bedzie a teraz przeszczęśliwa :) I czeka na naszego szkraba

Aniulkas dziękuję :) Ja również trzymam kciuki za Ciebie no i za wszystkie inne staraczki :)

Który to u Ciebie dzień cyklu?

Najgorzej, że 21 mam termin nst. @ a jak się na weselichu bawić i na urlopie. Muszę zadzwonić do gina i spytać się kiedy mam zacząć brać duphastone, żeby @ się przesuneła albo może już nie przyjdzie.

Sailor ja wczoraj byłam na monitoringu jedno jajeczko 21 mm powiedział że owulacja się zaczyna albo była wczoraj w nocy albo będzie dziś, ostatnie próby u nas były w niedziele, a miałam dziś jechac do męża ale jest na strzelaniu nocnym to lipa straszna więc kolejny cykl stracony ehehhe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry