Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciuki aniulkasNie mogę się doczekać kolejnego tygodnia, chce wykonać test. mam nadzieję że się uda i nasz groszek zacznie rosnąć![]()
.Też mocno je zaciskam. Mężusia ciągle dopytuje, chce się upewnić ze poszło nam wszystko dobrze![]()
Zastanawia mnie jednak to... jesteśmy ze soba już ponad 7 lat.. kochaliśmy się wiele razy bez zabezpieczenia i nie wpadlismy... boje się czy oby wszytsko jest Ok...mam nadzieje ze nasze progotowania na marne nie pójdą...
Aniulkas ja też od się wiele razy kochałam z moim m bez zabezpieczenia i też nie wpadliśmy, dopiero później zaczęłam sobie wyliczać itd i też nic a jesteśmy już po badaniach i wszystko jest jak najbardziej ok, wyniki dobre i jak to mój ginekolog powiedział - nic tylko dzieci robićAle jak widzisz też się nam nie udaje