• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

witajcie dziewczyny
ale mam dziś suchy kaszel i piecze mnie w piersiach chyba w płucach hmmm normalnie już sobie wkręcam raka płuc ( ostatnio troche popalam) musze z tym skończyć bo to chyba po fajkach te pieczenie w płucach
a poza tym to dziś miły dzień w pracy bo tylko do 14.30 zwolniłam się bo idę do przedszkola mojej niuni na zakonczenie roku szkolnego z angielskiego
hehe miałam potem jechać do męza do poznania ale ma strzelanie od 19tej beznadzieja nawet nie miałby się jak wyrwać
Mgiełko ja ostatnio tez mam ochotę na popalanie ale jakoś sie trzymam z dala od fajek. Kiedy wypada Ci owulka?

reklama
Cześć Line
Bzibzioku, ja się z czymś takim w żyiu nie spotkałam... tzn jakbym namalowała wielkiego kut... :) na suficie to jasne, ale takie zwyczajne zużycie?
A właśnie, u was na studiach albo w szkole też krążył taki dowcip? Puszczało się kartkę z ostatniej ławki do wszystkich po kolei i każdy kto czytał co jest napisane zadzierał głowę do góry. A na kartce było napisane: "Kto namalował tego kutasa na suficie?" :) Ubaw po pachy jak wszyscy po kolei zadzierają głowy a wykłądowca nie wie o co chodzi i w końcu też zaczyna zerkać :)

Ja też się wtedy z tym po raz pierwszy spotkałam, ale tak podpisaliśmy umowę z właścicielem, że przed wyprowadzką odświeżymy mieszkanie.
Ale jeśli nie masz takiego zapisu w umowie to może spadać.

Cześć Line
Bzibzioku, ja się z czymś takim w żyiu nie spotkałam... tzn jakbym namalowała wielkiego kut... :) na suficie to jasne, ale takie zwyczajne zużycie?
A właśnie, u was na studiach albo w szkole też krążył taki dowcip? Puszczało się kartkę z ostatniej ławki do wszystkich po kolei i każdy kto czytał co jest napisane zadzierał głowę do góry. A na kartce było napisane: "Kto namalował tego kutasa na suficie?" :) Ubaw po pachy jak wszyscy po kolei zadzierają głowy a wykłądowca nie wie o co chodzi i w końcu też zaczyna zerkać :)
Myniu padłam ze śmiechu :-D

Witam!
Witam także Ciebie line-6:tak:
Normalnie dziewczyny jak mnie głowa dzisiaj boli :wściekła/y:coś czuje że @ się zbliża w końcu dobry tydzień został do @ :zawstydzona/y:
nie mogę wysiedzieć na miejscu ani na niczym się skupić tak mi baniak naparza :wściekła/y:

Ja też się wtedy z tym po raz pierwszy spotkałam, ale tak podpisaliśmy umowę z właścicielem, że przed wyprowadzką odświeżymy mieszkanie.
Ale jeśli nie masz takiego zapisu w umowie to może spadać.
Problem w tym, że w ogóle nie mam umowy... a Pani właścicielka pracuje w moim urzędzie. Więc z jednej strony fajnie a z drugiej... nie chce sobie robić afer i plotek w pracy...

reklama
Cześć Line

Dobre..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry