reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

cześc dziewczyny,jak u Was samopoczucie. Widze ze u Was wczoraj winko i dobre pogaduchy ;)
A u nas... pyszny obiadek a później zrobiłam gofry i naleśniki :D Mniam... taka chęć nas naszła.
Dziś wstałam i bardzo bolało mnie podbrzusze...czy cos zlego może to oznaczać...takie mocne ściskanie jak przed samą@ :(poźniej przesło... czy to w związku z dniami płodnymi ?

reklama
nie wiem zobacze w następnym cyklu co z tą temp bo w tym cyklu mi się wydaje że ja dużo stresów miałam przez dwa tygodni miałam egzaminy dzień w dzień prawie więc pewnie dlatego ta temp tak skakała

jak następny cykl też będzie taksie zaczynał to ide do lekarza no bo poprzedni cykl miałam idealny tylko mi się @ spóźniła ( wykres miałam ładny 0

Aga musisz myśleć pozytywnie dla Dominisi :) Rozpieszczaj swojego Skarba ile wlezie a rodzeństwo dla niej na pewno przyjdzie :)
Masz na kogo przelewać całą swoją miłość, jedno dzieciątko już masz więc drugie też będziesz miała :)

Agnieszko masz rację poprzedni ładny wykres, a jeżeli jestes w stresie wzrasta prolaktyna ale jeżeli ktos jest zdrowy to spadnie jak się człowiek pozbędzie tych najgorszych stresów. Wiesz mi się wydaje,że u Ciebie chyba zaczyna rosnąć ta tempka od dzisiaj i jutro będzie wyższa.

Agnieszko ja Cię rozumiem, tylko, że Ty już masz jedno małe maleństwo a ja nie mam żadnego :-(
i już tracę nadzieję, że będzie bo ile można :-(
wiecie co ja pracuje w jednostce samorządowej i naszym zadaniem jest m.in. wykonywanie postanowień sądu dot. odbioru dzieci od rodziców którzy się źle nimi zajmują i wyobraźcie sobie, że ostatnio wykonywaliśmy postanowienie sądu i odebraliśmy młodszej o 4 lata ode mnie dziewczynie 3 dzieci w tym dwa ostanie miały 9 miesięcy i niecałe 2 lata i ta matka ponoć znowu w ciąży a tu człowiek raz nie może zajść w ciąże :wściekła/y:
może za długo czekałam z zajściem w ciąże?? Mam już 27 lat a z moim mężem jesteśmy razem od 6 lat z czego 2 lata po ślubie.

Agnieszko masz rację poprzedni ładny wykres, a jeżeli jestes w stresie wzrasta prolaktyna ale jeżeli ktos jest zdrowy to spadnie jak się człowiek pozbędzie tych najgorszych stresów. Wiesz mi się wydaje,że u Ciebie chyba zaczyna rosnąć ta tempka od dzisiaj i jutro będzie wyższa.

mam taką nadzieje ,ale pewnie @ mi się przestawi i będzie później
ale to jest dopiero 3 cykl po poronieniu może następny już będzie normalny

dzięki dziewczyny ale to nie jest takie proste jak sie uda a potem po 10 tc dowiaduje się ze serduszko twojego dziecka już nie bije i to nie ważne czy już masz dzieciątko strata boli tak samo

ciężki dzień dzisiaj mam

Agnieszko starta zawsze boli i szczerze powiedziawszy nie wiem jakbym ja to przeżyła :-(
Margotko założę się że Ty już jesteś w ciąży :tak: trzymam kciuki &&&&&&&&&&
Sailor ja też się tak czuje, ile bym dała żeby mieć już dzidzi i żeby skończyły się te pytania kiedy będę w ciąży i że już nie mam na co czekać bo zegar biologiczny tyka :wściekła/y:

reklama
Do góry