reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Zazdroszczę planów wyjazdowych, ja się teraz czuję prawie jak bez ręki bo nie mam kompletnie żadnych planów urlopowych:(
a z tym bólem to już mnie to wnerwia bo od tygodnia mnie bolą cycki i brzuch zupełnie jak przed samym okresem. I bardzo bym chciała aby ktoś mi to wyjaśnił bo zaczyna mi się wydawać, że popadam w paranoję i że sobie coś wymyślam

hej laseczki. u mnie przygotowania do jutrzejszego weselka na całego. zrobiłam sobie paznokcie i pisac nie umiem:-D brzuch pobolewa, ale juz nie tak mocno jak ostatnio. mam nadzieje, że jak juz małpy tyle czasu nie ma to sobie jutro odpuści na to weselko:tak:

BZIBZIOCZKU co do win to my pytalismy czy maja jakies ulubione, no i powiedzieli, że im to obojetne czy bedzie wino, czy bedzie martini, czy nalewka, czy ajerkoniak itd. chodzi o to byle by nie kwiatki. dobrze, że pudełko zamknięte bo wsypałam tam cukierki i mnie kuszą:-D

AGUŚ przykro mi z powodu tego zainikajacego pecherzyka:( tulę

trzymam kciuki za wszystkie testujace!! bedzie dobrze. odezwę się może w niedziele. buziaki:*

mi właśnie siora napisała - pozdrowienia z plitvickiej sedry:) też są w drodze do chorwacji;)mieliśmy razem jechać, no ale niestety ja o szansach na urlop dowiedziałam się jak oni mieli już wszystko zabukowane, ehh...

domik udanego weselicha! poszalej kochana, bo jak zafasolkujesz to już nie będzie tak łatwo;)

Bzibzioku ja też nie wiem co jest grane ale staram się o tym nie myśleć i nie zastanawiać... wkurza mnie to jedynie, gdy się zapomnę, dotknę albo mąż przytuli a tu boli:/ ciekawa jestem jedynie czy tak będzie do samej @...
odpaliłam film...mmmm.. ależ on jest smakowity:) aż tu czuję te zapachy, aromaty, smaki.. no i te kolory, widoki...muzyka! uwielbiam takie filmy, jak ja to nazywam "dla zmysłów":)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewoje, ja dopiero z pracy wróciłam... :o
ludzi w sklepie tyle, że oszaleć można. ostatniego klienta o 21.15 wypuszczaliśmy, a sklep do 21 czynny. zanim się rozliczyłam, przebrałam i posprzątałam to już 22 była... brat chciał żebym na grilla wpadła ale sił już mi zabrakło a taką miałam ochotę... cały dzień w pracy, nic z dworu nie skorzystałam... trażik. jutro też nie skorzystam, bo mieszkanie muszę sprzątnąć we wrocku... dopiero w niedzielę nad wodę pojadę. heeelp....

Die_perle to pomysłowy ten Twój Juzmaz, że o Dzidziola się staracie ;-)

Zonqa, Frutty, Margotka trzymam kciuki aż bolą &&&&&&&&& :-)

Dziewczyny witajcie wieczorkiem:) ale dzien..gdy zamykałam salon znjome wpadly zabraly mnie na piweczko..troche mi glupio ze pilam te piwo a o malenstwo sie staramy..i w dodatku tak mnie zmulilo ze az mi slabo a nawet calego piwa nie wypilam.moze ja sie przytrulam czyms?czekam z utesknieniem na ten poniedzialek bo wydaje mi sie najbezpieczniejszym terminem ..
ale tu spokojnie jest..
zonqa jakie piekne cuda! czy ja bede mogla u Ciebie zamowic ? i cenowo jak to wyglada ;-) i ogolnie wam powiem tak na wieczor ze uwielbiam was dziewczyny i zycze Wam by kazda z was miala w sobie malenka istotke jak najszybciej:)

hej laski ja dopiero wróciłam z mieszkanka i dzisiaj fugowaliśmy łaziankę,niby taka lekka robota a ja padam ze zmęczenia marzę tylko o łóżku

trzymam kciuki za testujące &&&&&&&&

dobranoc

reklama
Witam wszystkich :-)
Ja jestem strasznie zmęczona wczoraj a w sumie dzisiaj do 2 w nocy robiłam placek i tort a że na galaretce to musiałam czekać aż ciut stężeje :wściekła/y: Dzisiaj moja najukochańsza cioteczka ma imieniny (dała mi mieszkanie w blokach 42 m2) więc stwierdziłam a co tam upiekę jej 2 placki :tak: i z mężem kupiliśmy jej rower bo chciała a samo nie mogła się zmobilizować, a więc będzie miała suprajsa dzisiaj :-D
Więc kochane całuje was mocno i odezwę się jutro po południu :-D
Miłego dnia i stosunkowo udanej nocy :tak:
Buziaczki :*****
aha trzymam kciuki za testujące :tak:

Do góry