reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witam :) myślałam że już może będą jakieś dobre wieści ale widzę że dziewczyny trzymają nas dalej w niepewności no nic zaciskamy kciuki dalej :)
Jak rodziłąm rok temu to u mnie w szpitalu nikt nie wymagał depilacji - wiadomo że dla własnej wygody chyba i tak większość kobiet sama się przygotowuje przed porodem - kosmiczne i komiczne zabiegi z maszynką i lusterkiem lub na wyczucie :D
A u mnie na obiad wczorajsza pizza - duża blacha i obiad na 2dni gotowy a przy okazji wszystkie resztki z lodówki ogarnięte ;)

Przestań... mogło się pomylić... :) Ale sama się zastanawiałamo o Mateuszku nie myslałam. ;)

O lubie takie obiadki...Ale tomoże jużjutro

line-6 a może właśnie proroczo była ta omyłka ;)

Jeśli była by przepowiednia chłopca też bysmy się cieszyli i był by wtedy Ignaś Aleksander :) Albo na 2 imie po dziadku męza... Mam oświadczenie w opiece nad dziewczynka i chłopcem wiec dałabym chyba rade i ze swoim małym łobuzikiem

Ja korzystam jeszcze z końcówki sezonu na szparagi z jajkiem sadzonym, ale mój mąż ma już dość jak słyszy szparagi:-D

Mam nadzieje ze jak by się udało że nie bedzie dwójki..bo tak jak kiedys pisałam mooja mama ciagle wierzy w te bociany chodzace u nas na polu na działce. I były Dwa!!!! ojoj...

reklama
Do góry