reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

01.04. Sailo to byłby niezły żart primaaprilisowy:)
No właśnie nie wiem o co chodzi z moją temoeraturą???zawsze 15 dnia jest już dosć wysoko.

reklama
Margotka tule Cię kochana, tak mi przykro, ale jestem dobrej myśli, teraz na urlopie wyluzuj myśl o czymś innym, ciesz się wakacjami i zobaczysz, że na pewno zaciążysz :tak:
U mnie dzisiaj tez strasznie parno, w pracy mam włączony wentylatorek, bo nie wyrabiam.
Brzuszek pobolewa @ się zbliża.

Aniulkas to mnie przeraziłaś tym filmem mój mąż pali paczkę papierosów dziennie i do tego 2 piwka pił teraz bo przecież EURO było, czyli ten cykl spisuje na straty i czekam na @, którą pewnie dostanę w piątek lub sobotę :wściekła/y:
Zonqa 3mam kciuki za pozytywny teścior i za pozostałe dziewczyny testujące oczywiście też 3mam kciuki :tak:

Ostatnia edycja:
witam
u mnie w noc wczoraj tak straszna burza był a lało tak ze okno u małej w pokoju zaczekało przeciekać jakieś tam uszczelki do wymiany

a ja normalnie mam potop u siebie od wczoraj mam tyle białego śluzu, ze pływam blee i pobolewa mnie brzuch,i mam dziwne uczucie w piersiach tak jak by bolało po bokach ale ak dotknę to nie boli
jak udało by mi się z taim wykresem to uwierzę ze cuda się zdarzają

Bzibzioku ja tak myślę że owu u Cibie będzie 17 -18 dc

Ostatnia edycja:
no właśnie nawet sobie zaznaczyłam na 17dc granicę owulacji. Trochę mnie to zaskoczyło, bo to oznacza, że bardzo długo będę miała śluz płodny, normalnie to 2 góra trzy dni a potem sucho, teraz już 4 dzień z taką ilością śluzu. Kurcze co miesiąc co innego.

No to Agnieszko dałabyś nam wszystkim sporo nadziei, że za bardzo nie typowymi wykresami jest to możliwe.

Margotka tule Cię kochana, tak mi przykro, ale jestem dobrej myśli, teraz na urlopie wyluzuj myśl o czymś innym, ciesz się wakacjami i zobaczysz, że na pewno zaciążysz :tak:
U mnie dzisiaj tez strasznie parno, w pracy mam włączony wentylatorek, bo nie wyrabiam.
Brzuszek pobolewa @ się zbliża.

Aniulkas to mnie przeraziłaś tym filmem mój mąż pali paczkę papierosów dziennie i do tego 2 piwka pił teraz bo przecież EURO było, czyli ten cykl spisuje na straty i czekam na @, którą pewnie dostanę w piątek lub sobotę :wściekła/y:
Zonqa 3mam kciuki za pozytywny teścior i za pozostałe dziewczyny testujące oczywiście też 3mam kciuki :tak:

Nie chciałam cię zdenerwować ale mowili o czynnikach wpływajacych na jakosc spermy.
Mowili ze to nie zalezy od kobiety, bo faceci tak zazwyczaj twierdza ale i od facetow bo olewaja sobie wlasnie inf o paleniu piciu itp.

reklama
Niestety nie mam dzis czasu posiedziec z Wami... dopiero dzis moge zamknac miesiac w pracy i mam duzo roboty. :( Jak tylko skoncze i czas pozwoli zajrze do Was trzymajcie sie... w dniu dzisijeszym chłodno - bo ie wypada powiedziec goraco bo sie spalicie :)

Do góry