reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Tempka jest czasem nieprzewidywalna chyba owulka się opóźniła Bzibzioczku u Ciebie na to wygląda
ale coś zaczyna się dziać bo śluz jest

Margotka tule Cię kochana, tak mi przykro, ale jestem dobrej myśli, teraz na urlopie wyluzuj myśl o czymś innym, ciesz się wakacjami i zobaczysz, że na pewno zaciążysz 
U mnie dzisiaj tez strasznie parno, w pracy mam włączony wentylatorek, bo nie wyrabiam.
Brzuszek pobolewa @ się zbliża.
Aniulkas to mnie przeraziłaś tym filmem mój mąż pali paczkę papierosów dziennie i do tego 2 piwka pił teraz bo przecież EURO było, czyli ten cykl spisuje na straty i czekam na @, którą pewnie dostanę w piątek lub sobotę
Zonqa 3mam kciuki za pozytywny teścior i za pozostałe dziewczyny testujące oczywiście też 3mam kciuki

U mnie dzisiaj tez strasznie parno, w pracy mam włączony wentylatorek, bo nie wyrabiam.
Aniulkas to mnie przeraziłaś tym filmem mój mąż pali paczkę papierosów dziennie i do tego 2 piwka pił teraz bo przecież EURO było, czyli ten cykl spisuje na straty i czekam na @, którą pewnie dostanę w piątek lub sobotę

Zonqa 3mam kciuki za pozytywny teścior i za pozostałe dziewczyny testujące oczywiście też 3mam kciuki

Ostatnia edycja:
Ano jest nawet baaardzo dużo, ale nie jest to za bardzo białko ale takich ilości jeszcze nigdy nie miałam.Tempka jest czasem nieprzewidywalna chyba owulka się opóźniła Bzibzioczku u Ciebie na to wyglądaale coś zaczyna się dziać bo śluz jest
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
witam
u mnie w noc wczoraj tak straszna burza był a lało tak ze okno u małej w pokoju zaczekało przeciekać jakieś tam uszczelki do wymiany
a ja normalnie mam potop u siebie od wczoraj mam tyle białego śluzu, ze pływam blee i pobolewa mnie brzuch,i mam dziwne uczucie w piersiach tak jak by bolało po bokach ale ak dotknę to nie boli
jak udało by mi się z taim wykresem to uwierzę ze cuda się zdarzają
Bzibzioku ja tak myślę że owu u Cibie będzie 17 -18 dc
u mnie w noc wczoraj tak straszna burza był a lało tak ze okno u małej w pokoju zaczekało przeciekać jakieś tam uszczelki do wymiany
a ja normalnie mam potop u siebie od wczoraj mam tyle białego śluzu, ze pływam blee i pobolewa mnie brzuch,i mam dziwne uczucie w piersiach tak jak by bolało po bokach ale ak dotknę to nie boli
jak udało by mi się z taim wykresem to uwierzę ze cuda się zdarzają
Bzibzioku ja tak myślę że owu u Cibie będzie 17 -18 dc
Ostatnia edycja:
no właśnie nawet sobie zaznaczyłam na 17dc granicę owulacji. Trochę mnie to zaskoczyło, bo to oznacza, że bardzo długo będę miała śluz płodny, normalnie to 2 góra trzy dni a potem sucho, teraz już 4 dzień z taką ilością śluzu. Kurcze co miesiąc co innego.
No to Agnieszko dałabyś nam wszystkim sporo nadziei, że za bardzo nie typowymi wykresami jest to możliwe.
No to Agnieszko dałabyś nam wszystkim sporo nadziei, że za bardzo nie typowymi wykresami jest to możliwe.
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
ja też mam długo płodny
Margotka tule Cię kochana, tak mi przykro, ale jestem dobrej myśli, teraz na urlopie wyluzuj myśl o czymś innym, ciesz się wakacjami i zobaczysz, że na pewno zaciążysz
Zonqa 3mam kciuki za pozytywny teścior i za pozostałe dziewczyny testujące oczywiście też 3mam kciuki![]()
Nie chciałam cię zdenerwować ale mowili o czynnikach wpływajacych na jakosc spermy.
Mowili ze to nie zalezy od kobiety, bo faceci tak zazwyczaj twierdza ale i od facetow bo olewaja sobie wlasnie inf o paleniu piciu itp.
Dziewczyny ja dzisiaj wyszłam przed pracą na papieroskai myślę sobie o tym przyszłym dzidziusiu i bocian mi przelatuję
i myślę, że to znak, że w tym miesiącu musi się udać. Bo to przecież bociek ;-).
Pewnie... Pewnie się uda!!!!
reklama
Niestety nie mam dzis czasu posiedziec z Wami... dopiero dzis moge zamknac miesiac w pracy i mam duzo roboty.
Jak tylko skoncze i czas pozwoli zajrze do Was trzymajcie sie... w dniu dzisijeszym chłodno - bo ie wypada powiedziec goraco bo sie spalicie