Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale coś zaczyna się dziać bo śluz jest

Ano jest nawet baaardzo dużo, ale nie jest to za bardzo białko ale takich ilości jeszcze nigdy nie miałam.Tempka jest czasem nieprzewidywalna chyba owulka się opóźniła Bzibzioczku u Ciebie na to wyglądaale coś zaczyna się dziać bo śluz jest
Margotka tule Cię kochana, tak mi przykro, ale jestem dobrej myśli, teraz na urlopie wyluzuj myśl o czymś innym, ciesz się wakacjami i zobaczysz, że na pewno zaciążysz
U mnie dzisiaj tez strasznie parno, w pracy mam włączony wentylatorek, bo nie wyrabiam.
Brzuszek pobolewa @ się zbliża.
Aniulkas to mnie przeraziłaś tym filmem mój mąż pali paczkę papierosów dziennie i do tego 2 piwka pił teraz bo przecież EURO było, czyli ten cykl spisuje na straty i czekam na @, którą pewnie dostanę w piątek lub sobotę
Zonqa 3mam kciuki za pozytywny teścior i za pozostałe dziewczyny testujące oczywiście też 3mam kciuki![]()
Dziewczyny ja dzisiaj wyszłam przed pracą na papieroskai myślę sobie o tym przyszłym dzidziusiu i bocian mi przelatuję
i myślę, że to znak, że w tym miesiącu musi się udać. Bo to przecież bociek ;-).