reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Nie chciałam cię zdenerwować ale mowili o czynnikach wpływajacych na jakosc spermy.
Mowili ze to nie zalezy od kobiety, bo faceci tak zazwyczaj twierdza ale i od facetow bo olewaja sobie wlasnie inf o paleniu piciu itp.

Ja już nie raz kłóciłam się o to z moim mężem, że nie potrafi chociaż przez 1 miesiąc nie palić lub ograniczyć i nie pić piwa, ale on mnie nigdy nie słucha, mogę sobie gadać do woli a on robi i tak swoje :wściekła/y: dzieki sowjemu uporowi już kilka razy spał w drugim pokoju

reklama
znalazłam chwilkę w tzw między czasie.

Moj mężuś na szczescie nie pali a alkohol bardzo rzadko. Ale mimo tego jest alergikiem prawie astmatykiem :(
najgorzej jak jest wilgotno i jest dużo pyłków kurzu i siersci kota lub psa.. biedaczysko

Mój mąż pali już od prawie 10 lat także są małe szanse, że rzuci, próbował, ale zrobił się strasznie nerwowy, że wrócił do palenia. Próbuje go namówić żeby ograniczył, ale jakoś ciężko mu idzie :no:

Wiecie co do Nordic walkingu to mnie tez bawi jak chodza starsze panie Nie chodzi mi tu o wiem ale o technike. Kijki to nie laseczki do podpierania ale sprzet to odbicia zeby popracowały raczki plecy i bioderka. Nie łam sie tylko ruszaj w teren Mi schodzi 2 - 2,5 godzinki. R E W E L A C J A

Dzis bylam w swoim starym miejscu pracy-mowiac niesktomnie nasłuchalam sie komplemtow ze fajnie wygladam jakos tak dziwnie. Mowie wam to po to,że ostatnio jak to slyszalam to bylam w 2 tygodzniu ciazy jeszcze o tym oczywiscie nie wiedzac. Miec mam nadzieje ze te mile slowa to wlasnie na fasolke a nie ze po prostu byli mili.
Co to mojego samopoczucia - to moje podbrzusze jakies dziwne-jakby twardsze, nabrzmiale. Kurcze czy to moze byc macica?? Hmm nie wiem czy to tylko moje wyobrazenie bo przeciez za wczesnie na cokolwiek

Może inni to wyczuwają.
Mi ostatnio mówią, a to maż a to mama ze inaczej wygladam i jakos promienniej.
;)
Auć, dziś pobolewa mnie lewy cycuszek :( mam nadzieje ze to nie na głupią @.

reklama
Do góry