reklama
Pianka
Fanka BB :)
Nie musisz być na czczo
domikcw będzie dobrze a nawet wspaniale jak maleństwo będzie rosło pod Twoim serduchem
tylko dbaj o siebie i nie szarżuj a urośniecie jak piękny balonik
zobaczysz zaraz chwila moment i będziesz się żalić że się w nic nie mieścisz 
domikcw będzie dobrze a nawet wspaniale jak maleństwo będzie rosło pod Twoim serduchem
Ostatnia edycja:
dziewczyny wiecie co jest najlepsze, na dowód że całkiem mi odwaliło??? a więc dostałam okres a łudzę się, że jestem w ciąży
i zastanawiam się czy sobie testa nie zrobić bo mam w domu 4 bo dostałam razem z testami na owu.
wiem POWALIŁO MNIE DO RESZTY

wiem POWALIŁO MNIE DO RESZTY

A
agacynda
Gość
Hehehhe Asita zrób i Ci ulży :-)
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Pianka piękny cień to ja już gratuluje bo na pewno za parę dni bezie bardziej widoczna kreseczka
Asita ja tak miałam w tamtym cyklu byłam przekonana że jestem w ciąży a jak test mi nie wyszedł negatywnie to stwierdziłam ze test ciulowy
Wiecie co u mnie prze chwila byla koleżanka się pożegnać bo wraca do domu ona mieszka w Londynie i jest teraz w 8 mc ,dziewczyny jak tylko zamknęłam za nimi drzwi zaraz popłynęły mi z oczu łzy... chyba jestem zazdrosna
Asita ja tak miałam w tamtym cyklu byłam przekonana że jestem w ciąży a jak test mi nie wyszedł negatywnie to stwierdziłam ze test ciulowy
Wiecie co u mnie prze chwila byla koleżanka się pożegnać bo wraca do domu ona mieszka w Londynie i jest teraz w 8 mc ,dziewczyny jak tylko zamknęłam za nimi drzwi zaraz popłynęły mi z oczu łzy... chyba jestem zazdrosna
Ostatnia edycja:
reklama
Pianka piękny cień to ja już gratuluje bo na pewno za parę dni bezie bardziej widoczna kreseczka
Asita ja tak miałam w tamtym cyklu byłam przekonana że jestem w ciąży a jak test mi nie wyszedł negatywnie to stwierdziłam ze test ciulowy![]()
ja też tak miałam raz, i uważałam nadal, że jestem w ciąży ;-) to trzeba być w moim przypadku mocno porąbanym :-(