reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
aniulkas nie oby oby tylko mówię (raczej pisze), ze NA PEWNO SIĘ @ NIE POJAWI :-)
u mnie @ się chyba zadomowiła bo brzuch mnie boli niemiłosiernie, nie mogę usiedzieć w pracy :wściekła/y:

mnie też brzuch pobolewa juz kilka dni. chociaż nigdy przed @ nie mialam bólów brzucha chyba ze już w tym samym dniu...nigdy wczesniej nie dawala oznaków. Bolał mnie brzuch ostatnio jak mialam owulację. to i w czasie przytulańców czułam jakaż jajnik mniebolał z prawej strony

mnie zawsze bolał w dzień miesiączki, także nie powinnam się łudzić, że jestem w ciąży a mimo to tli się nadzieja, że jestem

reklama
Ja już po pracy:) dziś wcześniej udało mi się wyjść, bo dzieci mi odwołały wizyty... i pierwsze co zrobiłam po przyjściu do domu to prysznic - co za upał! na termometrze mam 40st!szaleństwo:D z tej okazji zaraz robię mus/sorbet malinowy na wieczorny deser:)

Domik gratuluję!!!!!! Widzisz miało być tak źle a skończyło sie tak dobrze, że lepiej nie mogło:) Swoją drogą powinnaś dostać po tyłku za to, że nas tu tak stresujesz najpierw a później takie nowiny przynosisz;)
Kiełkujcie zdrowo i nie zapomnijcie o nas:)

Do góry