reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Aniulkas jeśli dziś wyszedł Ci cień to za kilka dni na pewno będą już dwie grubaśne krechy:) nie ma co się łudzić i myśleć, że mąż będzie mieć Cię na wyłączność - będzie musiał się podzielić z fasolką, bo Ty w ciąży kochana jak dla mnie jesteś:)

reklama
matko i córko chyba zaraz wywalę to zdjęcie bo mi gratulacje zaczynają spływać mimo że pierwsze staranka dopiero w tym m-cu będą :D skazana na sukces!! hehehe :D to zdjęcie faktycznie może w błąd wprowadzać..

kinga85 u mnie nadal tak samo brzuch pobolewa i jakos sie trzymam, jak patrze teraz na test mam wrazenie ze cien jest mniej widoczny. tylko a jednym biku linia jest zarózowiona. Dobrze ze na weekend wyjezzamy to zajme sie czyms innym, no i moim mezem sie zajmę :) inaczej bym zwariowała w domu, jesli chodzi o bete zrobie jak sie nie pojawi @

Aniulkas i to jest prawidłowe podejście! niech mąż Ci zajmie głowę przyjemnościami :) a jak masz wolny teścik to powtórz za kilka dni a tego dzisiejszego już nie analizuj :)

reklama
Do góry