• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Aniulkas jeśli dziś wyszedł Ci cień to za kilka dni na pewno będą już dwie grubaśne krechy:) nie ma co się łudzić i myśleć, że mąż będzie mieć Cię na wyłączność - będzie musiał się podzielić z fasolką, bo Ty w ciąży kochana jak dla mnie jesteś:)

reklama
matko i córko chyba zaraz wywalę to zdjęcie bo mi gratulacje zaczynają spływać mimo że pierwsze staranka dopiero w tym m-cu będą :D skazana na sukces!! hehehe :D to zdjęcie faktycznie może w błąd wprowadzać..

kinga85 u mnie nadal tak samo brzuch pobolewa i jakos sie trzymam, jak patrze teraz na test mam wrazenie ze cien jest mniej widoczny. tylko a jednym biku linia jest zarózowiona. Dobrze ze na weekend wyjezzamy to zajme sie czyms innym, no i moim mezem sie zajmę :) inaczej bym zwariowała w domu, jesli chodzi o bete zrobie jak sie nie pojawi @

Aniulkas i to jest prawidłowe podejście! niech mąż Ci zajmie głowę przyjemnościami :) a jak masz wolny teścik to powtórz za kilka dni a tego dzisiejszego już nie analizuj :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry