reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

cO DO BÓLU BRZUCHA WCZORAJ MIAŁAM ostry ból w nocy ale nie powtorzyło sie kupiłamnospe na wszelki wypadek.. ogolnie jestem wytrzymala na bol... i zadko biore leki przeciw bolowe. Bole menstruacyjne .. nigdy nie wiedzialam co to znaczy bo mnie troche bolal tylko brzuch a najlepsze lekarstwo to cwiczenia by rozciagnac miesnie...
A co do plamien nic sie nie pojawia. od poniedzialku. Wiec chyba dobrze..

reklama
No to mnie Myniu wyczułaś:)
Ja tak sobie Was podczytuje jak mam chwilkę tylko jakoś się nie udzielam i staram wyluzować.
Ale cały czas Wam wszystkim dopinguje:)
Odpuściłam mierzenie, a nawet zażywanie różnych specyfików i jakoś mi lepiej jak nie muszę o tym pamiętać.
GRATULUJĘ wszystkim nowym przyszłym mamom.
Kalendarz mi się przez przypadek popsuł na npr, jak ostatni raz chciałam temp wpisać, bo wpisałam 3666, a miało być 36,66 i nie umiem go naprawić:)Może to było przeznaczenie, ze mam go nie używać:)

co prawda pisalam ze babeczka kazala powtorzyc bete po 2 dniach...ale na weekend wyjezdzam..dzis odbieram wyniki. czy jak dzis bym zrobila 2 bede to nieza wczesnie?

Asita ja się na szczęście powstrzymałam, ale i po @ też mi się zdarzało test robić :) A chciałam zrobić bo tak mi te śledzie ostatnio smakują:) w ostatnie dwa tygodnie zjadłam więcej śledzi niż wcześniej przez 30 prawie lat:) I kolega wczoraj mnie zaczepił przez pracą i delikatnie podpytuje, czy ja nie w ciąży...

Bzibzioku wchodzi na ten dzień gdzie się pomyliłaś i normalnie zmieniasz tak jak byś na nowo wpisywała (tylko najpierw musisz skasować wpisana temp) i robisz zapisz

Myniu a może faktycznie jesteś w ciąży i masz @ gdzieś czytałam że dziewczyna zresztą jej matka też miała przez 3 miesiące @ a była w ciąży :-)

mynia zdarza sie czasem ze wszyscy w kolo cos wiedza a ty zaprzeczas...a pozniejs ie potwierdza... ja w poniedzialek robilam zdjecia do pracy...i kolega pyta to co Aniu jeszcze z rokz nami ja mowie jak to nie narazie nie zmieniam pracy a on ale dzidzius czy cos i bedziesz musiala nas zostawic...a wtedy jeszcze nie bylo pewne na 100%... :)

No to mnie Myniu wyczułaś:)
Ja tak sobie Was podczytuje jak mam chwilkę tylko jakoś się nie udzielam i staram wyluzować.
Ale cały czas Wam wszystkim dopinguje:)
Odpuściłam mierzenie, a nawet zażywanie różnych specyfików i jakoś mi lepiej jak nie muszę o tym pamiętać.
GRATULUJĘ wszystkim nowym przyszłym mamom.
Kalendarz mi się przez przypadek popsuł na npr, jak ostatni raz chciałam temp wpisać, bo wpisałam 3666, a miało być 36,66 i nie umiem go naprawić:)Może to było przeznaczenie, ze mam go nie używać:)

bo mu chciałaś szatańską liczbę wpisać to się i popsuł:)
No nieźle Cię wyczułam:)
Humorek znaczy lepszy bez mierzenia? ja ostatnio też przestałam na tydzień mierzyć bo się wkurzyłam, że znowu coś się pieprzy... I przestałam brać i magnez i folik.... no ile można tego foliku jeść i jeść miesiącami i nic :(

reklama
Do góry