reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
No nie robiłam... może zaszalały ale teraz nie miałam na to ani głowy ani czasu, ani pieniędzy. Plan mam taki: widze, że zbliżą się @ więc od pierwszego dnia zacznę brać castagnus i jak następny cykl będzie się wydłużał to idę do lekarza. Swoją drogą to wyjątkowo wredne żeby popierdzieliło się wszystko akurat od miesiąca w którym mieliśmy pierwszy raz próbować :( Wcześniej wszystko idealnie i książkowo... no ale tak mi wyszła wtedy ta choroba a teraz stres i ciężka praca przy remoncie. liczę jeszcze że to właśnie dlatego te wydłużenia i że skoro wracam powoli do normalnego życia to i to się ustabilizuje.

mi też się wydłużyły cykle zawsze trwy 29 dni ale to zawsze nawet pierwszy ckyl po stracie też przyszła tak jak zawsze a teraz poprzedni cykl trwał 32 a ten 34 dni i zauważyłam że nie ważne w który dzień była owu druga faza wykresu trwa 14 dni

witajcie o poranku jutro wracam już do siebie dziś się źle czuje bolą mnie mięśnie , katar gardło i taka nieprzytomna chodzę, czekam na @ ciekawe czy znowu wredna się spóźni , od owulacji minęło 16 dni więc powinna być nie wiem co się dzieje z tą moją fazą lutealną że się tak przedłuża ostatnio było około 20 dni,
ja przestałam wierzyć w ciąże nie udało się tak jak chcieliśmy a teraz to już brak szans tylko płaczę po kontach a mam to wszystko w dupie

Dziękuje Myniu za pomoc :-) niby w kompie jestem obcykana a tu takiej rzeczy nie wiedziałam ale siara :-)
Pamiętacie może jakie tabletki z wiesiołka dziewczyny brały bo ja kupiłam OEPAROL i nie wiem czy to jest to???

reklama
Do góry