reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu dziękuje Ci w takim razie za informację, to będę go brać do owulacji :tak: chociaż i tak w tym miesiącu odpuszczam sobie stania o dzidzię i w następnym też, ale co tam wiesiołek sobie będę brać do owulki tempkę sobie mierze bo nigdy tego nie robiłam, ale i tak się nie znam za bardzo na interpretacji wyników z tempki :-D taka jakaś niedouczona w tym zakresie jestem :tak:

Asita w dniu skoku przestań brać... chociaż ja jestem zdania, że 3 dłużej by tez nie zaszkodziły bo przecież zagnieżdżenie i tak nie następuje od razu... a co do interpretacji, będziemy pomagać :) tylko postaraj się też obserwować śluz:) tak, żeby wiedzieć kiedy szczyt śluzu

no właśnie z tym śluzem to ja zawsze mam problem bo wydaje mi się, że zawsze wygląda tak samo i prawie cały czas czuje, że jest go dużo albo to już są moje urojenia :-D

to sprawdzaj rozciągliwość skoro zawsze masz sporo. ja zanim się zaczęliśmy starać miałam sporo ale wodnistego... a to co mi ten wiesiołek zrobił to aż S się śmiał i nie mógł uwierzyć, że to może tak być :)

reklama
też siedzie i wymyślam bo mamy kontrole i już nie wiem co mam robić wszystko zrobione a siedzieć bezczynnie nie powinnam a totalnie mam WIELKIEGO LENIA :-D
mój mąż też haruje i nie ma czasu ze mną pogadać :-(

Do góry