reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja sie nudze w pracy dzis... ale coz nie powiem przeciez ze nie mam co robic i klikam do was ze niby cos pisze ;)
mysle o okruszku... zastanawiam sie nad prowadzeniem pamietnika... :)? co wy o tym myslicie?

reklama
super pomysł :-D i do tego wklejać zdjęcia z usg i Twoje w ciąży pokazujące brzuszek :-)
Aniulkas ja robię tak samo jak Ty pisze tutaj z Wami a w pracy myślą że pracuje :tak:

siedze sobie i tak mysle i kojarze pare sytuacji z ostatniego czasu..np to kiedy byly urodziny mezusia... to dzownił wujek z Ustki i pytal sie kiedy bedzie u nas bocian prezent przynosił...;) Mąż mowil zawsze ze narazie to nigdy... ;) wujek sie smial ze chyba piasek w workach nosi :D
a u nas na półce stoja takie malutkie buciki ..adidaski niebieskie...mąż kupił kiedys i byly schowane do szafy a w czaerwcu przed urodzinami wyjełam je na połkę ...i jak znajomi przyszłi podziwiali je :)

zastanawiam sie kiedy zacznie byc widac brzuch... jestem niska osoba sredniej postury ale nie gruba i nie chuda...mieszkamy z rodzicami moimi i najoac moja mame to pewnie sie domysli jak bede szla na wizyte albo na kolejne badania... :(a chcielismy zrobic niespodzianke...

a wszytsko bylo w dniu 28-06
czyli moje dni płodne i juz pewnie komóreczkis ie polaczyły :)
jejku jejku...jak tam moj okruszek... :)

ja jeszcze 15 minut i do domciu, chwilowo nie pada może uda mi się wrócić do domu nie bawiąc się w miss mokrej podkoszulki :-)

to ja uciekam ;-) zajrzę wieczorkiem ;-)

Ostatnia edycja:
leć eć,,, na jeszcz 30 min... :( nie lubie takich dni kiedy nie ma co robić bomyśle wtedy o sobie..o tym co mogłabym zrobic w domu utp...

Frutty tule cię mocno, najważniejsze zebyś sięnie denerwowała i nie czytaj w necie bo zwariujesz
będzie dobrze

Aniulkas jak w pierwszej ciąży miałam brzucho dopiero 6mc a w drugiej już w 9tc było widać malutki

Myniu wcześniej moja faza luteinowa trwała 10 -11 dni

a mi z nosa cieknie i gardło boli moja niunia mnie zaraziła swoimi całuskami bo ona zawsze rano leci do nas do pokoju i nas wita buziakiem i przed snem to samo

wiecie co dziewczyny ja mam jakąś jazdę wszędzie widzę babki w ciąży

Ostatnia edycja:
FRUTTY trzymaj się dzielnie kochana! wypoczywaj i dbaj o Was! bedzie dobrze:)\
a swoja drogą to ja wspólczuje tej kobiecie. takich porodów nie powinno się wywoływac. powinna byc cesarka. wiecie jaka to trauma musi byc rodzenie w świadomosci swojego martwego dziecka! boze broń nas wszystkie od takiej tragedi.
AGAGA fajnie, że się odezwałaś i że wszystko już ok. też dbaj o Was:) bądz dzielna i silna dla okruszka:)
ANIULKAS jeśli tak bardzo się stresujesz a kasa to nie problem to wybierz się prywatnie. przecież napewno nie tylko w tej jednej klinoce robia usg:) bedziesz spokojniejsza:)
BZIBZIOCZKU fajnie że jesteś:) może to odpuszczenie będzie owocne. a jak badania męża?? wiecie już coś?

my odpoczywamy. mam dużo pic a tu się nie chce jak na złośc:crazy:

reklama
Do góry