reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

No to uwaga chciałyście to macie wklejam bębenek :p
b.jpg c.jpg
Nawet w różnych kreacjach bo szukałam czegoś w miarę obcisłego do zdjęcia ;D jakości proszę nie komentować bo i tak sporo mnie to kosztowało ;D

reklama
Noelle1986: gratulacje ogromniaste! spokojnych 9ciu miesięcy!
Pianka:
trzy razy patrzyłam na twój wykresik czy na pewno 6ty tydzień ci leci, bo brzusiu już nieźle widoczny - super!widzę, że tu ruch w interesie i co i rusz któraś w ciąży jest! super!

Agnieszka śliczny Twój brzychol :-)

tak na Was patrze i jakie Wy jesteście chudziutkie tylko te brzuszki ciążowe się odznaczają, u mnie to by było widać chyba w 9 miesiącu, że jestem w ciąży, bo już teraz mi nie raz gratulują ciąży :crazy:

Pianko, Agnieszko śliczne brzuszki! :)
Ja też bym chciała jak już zajdę w ciążę, żeby był szybciutko widoczny :) Będę dumna z mojego brzuszka i nie zamierzam go ukrywać :)

reklama
Asitka ja jak się najem to mam też taki brzuszek okrąglutki jak ciążowy, lubię wtedy stać przed lustrem i sobie wyobrażać, że to właśnie ciążowy jest i że mieszka mała fasolinda tam w środku. Pewnie pomyślicie, że jakaś walnięta jestem :-)

Do góry