reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sailor_Moon kochana i co,kiedy badacie armie męza?jak nastroj kochana?
Pianka własnie wiem kochana,dlatego tez narazie cicho siedze:D ale raczejd lugo nie usiedze;/ Znalazlam w koncu lekarza ,ktory by spelnial moje wymagania:-)wizyte mam 10 wrzesnia:D Jakos sie jej boje:szok:

Bzibziok wszystkiego najlepszego w dniu imienin:D

reklama
Bzibzioczku nie wiem jak u na będzie też idziemy badac małża w tym miesiącu :-) powiedz gdzie badaliście i ile kosztowało badanie? 3mam mocno kciuki żeby tablety pomogły...
Jeżeli u nas źle wyjdzie zaczniemy się zastanawiać nad inseminacją :tak:

No i poleciałoooo zaczynam nowy cykl :-D

Noelle nastrój ok już przebolałam brak fasolki w tym cyklu...z resztą mi szybko przechodzi...a badanko jakoś po 10 myslimy zrobić :tak: dzisiaj za to oddałam krew na badano chlamydii

Mi również miło Noelle, ale piękna pogoda dzisiaj u nas, tak mi się nie chce siedzieć w pracy a tu jeszcze 3 godziny. A potem nie lepiej.
Niestety na obiad wprosiła mi się teściowa pod pretekstem moich imienin, co oczywiście jest mi kompletnie nie na rękę, bo teściową mam jak z tych kawałów o teściowych ...
Sailor, badanie robił w prywatnym laboratorium kosztowało 50 zł, 100 zł wizyta u androloga, 150 zł tabletki podstawowe + witaminy ok 300 zł/3 miesiące. Mało to nie jest ale czego się nie robi.

Witam Was dziewczynki kochane:*

Bzibziok Hej :) My sie jeszcze nie znamy, ale to tylko kwestia czasu :) Wszystkiego najlepszego z okazji imienin!

Sailor_Moon Trzymam kciuki za pozytywne wyniki badań i życzę owocnego cyklu :*

Noelle1986 i inne zaciążone kobitki :) Jak samopoczucie?

Asita Trzymam kciuki za owulkę i za udane staranka :)

Jutro oczywiście lecę zrobić drugą betę, mam nadzieję że wzrosła, trzymajcie kciuki :)
Bardzo chciałabym aby okazało się, że to mała fasolka, skakałabym z radości :D

Pozdrawiam i życzę Wam miłego dzionka :*

Ostatnia edycja:
Witaj lusia.
Hej Myniu:):):)
Sailor a to dopiero początek wydatków, bo droga to jest dopiero inseminacja, nie wspominając już o in vitro...ech...no cóż tak to jest dalej twierdzę, że to jest nie sprawiedliwe, że jak ktoś chce to tak nie wychodzi, a inni którzy nie chcą to mają 7 dzieci, mi jedno by wystarczyło. No ale już się chyba nauczyłam tego nie rozstrząsać, zobaczymy co los przyniesie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry