reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć dziewczynki :)
Nie doczytam co się działo więc w ramach rekompensaty przesyłam fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
basik mnie teraz też na początku (.)(.) nie bolały :-)
Kochane 2013 będzie dla nas wszystkich szczęśliwy, na przekór a co! ciężarówki się szczęśliwie rozsypią a staraczki zaciążą i taka jest noworoczna wróżba koniec kropka :-p
A ja dziś rano zdałam egzamin na prawo jazdy :rofl2::-Dspełniłam noworoczne postanowienie, na ostatni gwizdek ale udało się :-D

reklama
Cześć dziewczynki
Ja na chwilkę :)
Przede wszystkim Pianeczko- gratulejszyn :) Przyda się mobilność z dwójeczką dzieci. Suuupperrr. A ponoć zasady się mają zmienić?
Basiku, a o której Ty jutro wstaniesz? :p Mocno kibicuję!
Czarnooczko Kochana- Ty się nie martw - po prostu nam jest dane wziąć roczny urlop macierzyński :D
Różniczko, udało się zbadać cosik?
W pracy podczytywałam i widziałam post grzanki... Kciukiiiiii! Niech moc będzie z Tobą Grzaneczko!
Asita, mój emek sobie żartuje że pojedziemy do Tesco przed świętami i kupimy bąbelka :) Także sprawdź i Ty w Tesco!
Dobrego wieczorku, wpadnę później

Jillka ja zapisałam się na kurs już w kwietniu teoria to szybko poszła ale gorzej z jazdami bo na nie musiałam dojeżdżać 40 km + 2 godz jazdy+ powrót trochę czasu zajmowało a przy godzinach pracy mojego męża i braku pomocy przy dziecku nie miałam kiedy wyjeździć, zdarzało się że tylko 2 godz w m-cu miałam wolnego gdzie mąż mógł zostać z małą :/ dlatego to się tak ciągnęło :/ a w styczniu ma się pozmieniać ale niekoniecznie wiem co i jak :-D

aaaaaaaaaaaa PIANECZKO gratulacje!!!!!! coż za prezent na swięta sobie zrobiłaś:) prawko fajna rzecz:tak:

BASIK ja sie zgadzam z Sailor i trzymam kciukaski. kiedy testujesz??
CZARNOOKA, SAILOR cyce do góry babki!!! w 2013r. bedizecie miec szczeście dłuzej z bablami posiedziec:)

Czarnooka i Sailor babeczki głowy do góry :) Na każdego przyjdzie pora i ani się obejrzycie a będziecie zafasolkowane :)
Basik no cudnie u Ciebie, cudnie :) Trzymam mocno kciuki :)
Pianeczko gratulacje z powodu zdania prawka :) Udało Ci się jeszcze rzutem na taśmę przed zmianami to załatwić :)

Gratki dla nowego rajdowaca :)

Moje kcohane co ja dzisiaj przeszłam, od 3 w nocy bolały biodra o 6 zaczelam juz chodzic od kata w kat i tak do 8 czekajac na otwarcie sie certusa.. bol nieznosny skurcze...
okazalo sie ze lekarz nie przyjmuje no to wio na polną... okazało sie ze sa to skurcze przodujace ... mam nospe i aspargin leze i dochodze do siebie kiepsko sie czuje slaba na maksa bol brzuch ale daje rade...

jestem przytloczona i smutna bo mialam jechac do mojej rodzinki z mezulkiem i nici z wyjazdu :( do tego caly czas ten bol chociaz slabszy ...

Ostatnia edycja:
Grzanka trzymaj się
Domiczku niby nic sie nei stało ale mój cykl mnie dołuje i to, że mam rozpier...ne hormony i to, że za stara już jestem na dziecko;( w dodatku w pracy mnie wszystko irytowało i płakałam jak podczas @ a do @ jeszcze daleko

reklama
Grzaneczko, ale nam tu emocji dziś zafundowałaś :) Dobrze, że w domku jesteś i wiesz co i jak :)

Myniu Kochana - nie jesteś stara, weź no przestań!

Ja myślę, że to przez krótki dzień takie mamy złe nastroje. Ale już niebawem to się zmieni!

Do góry